Muhabbet kuşumun fotosunu paylasamiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan busra16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aba halsizlik kabarma vs olursa hemen yazın. 3 günü beklemeyin. Ayrıca bir sonraki dışkı paylaşımında kafes altlığını çıkatıp yakın mesafeden net çekin.

https://hizliresim.com/b96pnea Selçuk bey tam düzeldi diyorum sulu oluyor veterinere goturucem ama çok panik yapıyor bir şey olucak diye korkuyorum zaten hızlı nefes alıyor. Ne yapmam lazım artık dünden beri probiyotik kullanıyorum tam düzeldi diyorum yine su gibi yapmaya başlıyor

https://hizliresim.com/b96pnea Selçuk bey tam düzeldi diyorum sulu oluyor veterinere goturucem ama çok panik yapıyor bir şey olucak diye korkuyorum zaten hızlı nefes alıyor. Ne yapmam lazım artık dünden beri probiyotik kullanıyorum tam düzeldi diyorum yine su gibi yapmaya başlıyor
Ben size demiştim ama baait flora bozulması değil diye... yarın eczaneden kontil şurup ve denflor alın şimdiden suluğunu alın susaması lazım. Mesajımı yatın görürseniz sabah suyu alıp 4 saat sonra yarım suluğa 8 damla kontil ve 1/4 denflor katarak verin yatmadan önce suyu probiyotikli suyla değişin. Ertesi gün de gelişmeleri ve dışkı resmi paylaşın ona göre yol çizeriz..

Ben size demiştim ama baait flora bozulması değil diye... yarın eczaneden kontil şurup ve denflor alın şimdiden suluğunu alın susaması lazım. Mesajımı yatın görürseniz sabah suyu alıp 4 saat sonra yarım suluğa 8 damla kontil ve 1/4 denflor katarak verin yatmadan önce suyu probiyotikli suyla değişin. Ertesi gün de gelişmeleri ve dışkı resmi paylaşın ona göre yol çizeriz..
Tamam teşekkür ederim. Dışkı bu gece güzeldi değişim oldu üç gün önce daha çok sindirilmemis yem vardı dışkıda bugün ara ara sulu yaptı saat 10 dan itibaren normal diskiya döndü. Acaba probiyotik yeni yeni mi etki etti bilemedim. Hareketleri iştahı yerinde kilosu da aynı. Bugün daha bir hareketliydi. Çok hızlı yiyor yemleri bu yüzden de olabilir mi birde çok sık yiyor

Tamam teşekkür ederim. Dışkı bu gece güzeldi değişim oldu üç gün önce daha çok sindirilmemis yem vardı dışkıda bugün ara ara sulu yaptı saat 10 dan itibaren normal diskiya döndü. Acaba probiyotik yeni yeni mi etki etti bilemedim. Hareketleri iştahı yerinde kilosu da aynı. Bugün daha bir hareketliydi. Çok hızlı yiyor yemleri bu yüzden de olabilir mi birde çok sık yiyor
Anladım siz ilaç başlamak istemiyorsunuz. Daha önce de söylemiştim siz uygun görüyorsanız biraz daha bekleyin.

Şuan da nefes alırken hafif tık tık sesi geldi dikkatimi çekti okadar hafif ki anca kafesine yaklaştığında duyuyorum uyuyor şuan nefes almada zorluk yaşıyor kuyruğu aşağı yukarı iniyor bu neden sizce ve ne yapmalıyım

Şüpheleriniz varsa kuşlardan anlayan iyi bir veterinere götürüp muayene ettirin. Dışkı ve kursaktan örnek alıp incelesin swap testi.
Röntgen de çektirin 👍🏻
Çok para tutar ama bilginiz olsun.

Veterinere goturdugum de solunum sıkıntısı vardı neftor isimli ilacı kullandım geçti geçen sene bu zamanlardı tekrar nüks etti sanırım onu kullansam suyuna tekrardan. Şimdi veterinere götürmek istemi aynı semptomlar çünkü. Kuşum aşırı panik yapıyor veterinerde bir şey olacak diye korkuyorum

Neftor başlayın öadem. 2-3 gün gözleyelim. Eğer çözmezse ilaç başlarsınız.

Neftor başlayın öadem. 2-3 gün gözleyelim. Eğer çözmezse ilaç başlarsınız.
Tamamdır 5 saatte bir suyunu yeniliyorum sıcakta tutuyorum dışkısı düzeltmek üzere hareketleri de iyi sabaha göre de nefesi düzeldi neftoru içince 4 damla uygundur dimi efendim

3 gün kullandıktan sonra etkisi olup olmadığı belli olur. Düzeltme ihtimali az ama belki de düzeltir. Gelişmelere göre yol çizeriz.

Eskiye oranla iyi evet ama tam düzelmiş sayılmaz

Geri