Muhabbet kuşumun fotosunu paylasamiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan busra16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olabilir tabi. Yeni mi söylüyorsunuz bunu ?

Kuşlandığınız yem iyi zaten değişmeye gerek yok. Güncel dışkı paylaşır mısınız

https://hizliresim.com/g5ipuma şuan böyle. Quik yem kullanıyordum verselaya geçiş yapınca birden diskilamasi değişti 5 gün oldu değiştireli bilgim yoktu karıştırarak değiştirmem gerekiyormus alışması için

Dışkı düzelmek üzere. Siz denflor ve probiyotik verin. Denflor her gün probiyotik kompleks 2 günde bir. Düzelecektir.

Dışkı düzelmek üzere. Siz denflor ve probiyotik verin. Denflor her gün probiyotik kompleks 2 günde bir. Düzelecektir.
Denflor elimde yok nerelerde satılıyor acaba probiyotik var ve gervit multivitamin almıştım daha hiç kullanmadım vitaminsiz kalmasından korkuyorum

Birde sizi çok darladim hakkınızı helal edin bir şey daha sormak istiyorum neden hızlı nefes alıp veriyor hareketleri yerinde ama kuyruk aşağı yukarı oynuyor sizce en temel nedeni nedir hırıltı hapşırma falan yok

Nefes almakta zorlandığını gösteriyor. Geçici olabilir, hastalıktan da olabilir, hareketsiz kalıyırsa karaciğer yağlanması da olabilir. Bir süre dediğim şekilde ilerleyip uçmasına fırsat verin. O şekilde gözleyelim. Düzelmezse ilaç başlamak gerekecek.

Denflor elimde yok nerelerde satılıyor acaba probiyotik var ve gervit multivitamin almıştım daha hiç kullanmadım vitaminsiz kalmasından korkuyorum
Eczanede ve online alışveriş merkezlerinde var. Yarın 50 ml suya 2 damla gervit katın sorun olmaz.

Nefes almakta zorlandığını gösteriyor. Geçici olabilir, hastalıktan da olabilir, hareketsiz kalıyırsa karaciğer yağlanması da olabilir. Bir süre dediğim şekilde ilerleyip uçmasına fırsat verin. O şekilde gözleyelim. Düzelmezse ilaç başlamak gerekecek.
Tamamdir çok teşekkür ediyorum yarın ilk işim 2 damla gervit damlatmak olucak. Birde karaciğer destekleyicisi aldım hiç kullanmadım onuda bir kaç gün sonra versem olur mu işe yarayabilir mi

Gerwitle beraber probiyotiklerini de katın ama aynı suya. Karaciğer destekleyici olarak hangi ürünü aldınız ?

Selçuk bey muhabbet kuşum erkek ama ceresi kahverengi neden olur bu arastirdigimda hiç iç açıcı şeyler görmedim
Büşra hanım niye taksit taksit anlatıyorsunuz acaba ? En önemli şeylerden birisi olan bu sorunu niye yazmadınız.. Ve biliyorsanız anormallik olduğunu niye en başından sorarken bahsetmiyorsunuz da taksit taksit yazıyorsunuz? Kuşun ceresinin renk değiştirdiğini biz nerden bilcez siz yazmazsanız?
Şaka gibisiniz ..
Erkek kuşun cere renginin kahverengiye dönmesi anormal bir durumdur. İyi bir veterinere gidip muayene ettiriniz.

Büşra hanım niye taksit taksit anlatıyorsunuz acaba ? En önemli şeylerden birisi olan bu sorunu niye yazmadınız.. Ve biliyorsanız anormallik olduğunu niye en başından sorarken bahsetmiyorsunuz da taksit taksit yazıyorsunuz? Kuşun ceresinin renk değiştirdiğini biz nerden bilcez siz yazmazsanız?
Şaka gibisiniz ..
Erkek kuşun cere renginin kahverengiye dönmesi anormal bir durumdur. İyi bir veterinere gidip muayene ettiriniz.
Tamam teşekkürler

Kuş hormonal sıkıntılar yaşıyor demekki. Bide siz aniden yem değişmişsiniz. Florası kötüyken. Tam kötüleşmiş haliyle. Ne dozda neler kullandınız bi yazın ve yine dışkı paylaşın. Bir takom desteklerle hormonal sıkıntıları da çözülür. Ama bize şefaf olun münecxim değiliz sonuçta.

Kuş hormonal sıkıntılar yaşıyor demekki. Bide siz aniden yem değişmişsiniz. Florası kötüyken. Tam kötüleşmiş haliyle. Ne dozda neler kullandınız bi yazın ve yine dışkı paylaşın. Bir takom desteklerle hormonal sıkıntıları da çözülür. Ama bize şefaf olun münecxim değiliz sonuçta.
1 hafta önce solunumu rahatlasın diye veterinerin önerdiği neftor isimli ilacı kullandım iki gun. Sonrasında Probiyotik kullandım ve bugün gervit verdim onun dışında ne bir antibiyotik verdim ne başka bir şey karaciğer destekleyici aldım onu bile vermedim henüz şuan suyunda gervit ilacı var 2 damla damlattim okadar

Geri