Peregrin Took
Yeni Üye
Ayy bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Ne yapacağımı bilemedimGeçmiş olsun bu tarz durumlarda Terramycin göz merhemi alıp günde 2 kez kullanan üyelerimiz var.Tabi yine @Recai SULAMİS sizde bir baksanız daha sağlıklı olur.Sanki @Nurullah İnci de böyle bir sorun yaşamış ve çözüme ulaşmıştı.
Gördüklerinde yazarlar sizde forumda arama kısmına terramycin yazın bakın orada benzer konular var.Ayy bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Ne yapacağımı bilemedim![]()
Terramycin göz merhemine ek olarak gentagut göz damlası da alın günde 2 kez damlatın, 1 damla. Gözde yaşarma akıntı varmı
Tamamdır, geçmiş olsun.Hemen gidip Terramycin göz merhemi alıp sürdüm. Yaşartı veya akıntı yok gördüğüm kadarıyla ama takip ederim.
Merhaba 2 gündür sabah akşam Terramycin göz merhemi kullanıyorum. Başta akıntı yoktu bugün akıntı da başladı gözünde. Merhemden mi acaba damlaya geçeceğim bugün birlikte mi kullanayım ikisini?Terramycin'i kızarıklık geçtikten 2 gün sonra da kullanın. Kızarıklık tekrar nüksedebiliyor.
İkisi birlikte kullanılıyor.Merhaba 2 gündür sabah akşam Terramycin göz merhemi kullanıyorum. Başta akıntı yoktu bugün akıntı da başladı gözünde. Merhemden mi acaba damlaya geçeceğim bugün birlikte mi kullanayım ikisini?
Çok teşekkür ederim bugün gidip damlayı da aldım gözüne damlattım. Merhemi gözüne sürerken çok zorlanıyorum. Yerinde durmuyor. İster istemez gözüne de kaçıyor.İkisi birlikte kullanılıyor.
Merhemin göze bir zararı olmuyor. Göz kapaklarına kulak çöpüyle azar azar dağıtın. Yine de göze gelmemesine dikkat edin.
Gentagut günlük 1 damla, pomad 2 kez uygulanıyor.