EmirhanHan00
Yeni Üye
Benim tahminim kuşunuz erkek 2-3 aylik falandir diye dusunuyorum. Irk konusunda bilgim yok ama hollanda diyesim geldiArkadaşlar yeni bir muhabbet kuşu aldım ama tam emin olamadım yaşı ırkı ve cinsiyeti nedir, yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederimBenim tahminim kuşunuz erkek 2-3 aylik falandir diye dusunuyorum. Irk konusunda bilgim yok ama hollanda diyesim gelditüyü kadar ömrü olsun cok yakisikli kus.
Çok teşekkür ederim sağlıkla besleyeceğime emin olabilirsiniz1,5 2 aylık yavru güzel bir erkek sağlıkla besleyin
Umarım alışır bıraktığımda hiç bana gelmiyo yavaşça almaya çalışıyorum sürekli kaçıyorerkek hemen alışır çok küçük![]()
küçük odada başlayın eğitime o kaçtıkça yanına gidip alın alışır.daha çok küçük bu nedenle fazla uzun uçamaz hemen yorulur.önemli olan odada sizin ulaşamayacağınız bir yer olmasın.bir süre sonra sizden kaçmanın faydası olmadığını anlar.yulaf yedirin elinizden.birde oyuncaklar alın yatağın üstüne,koltuğun üstüne vs serin oraya koyun kaçtıkça tekrar koyun alışsın.oyuncaklara alıştıktan sonra iş kolaylaşıyor.Umarım alışır bıraktığımda hiç bana gelmiyo yavaşça almaya çalışıyorum sürekli kaçıyor
Tavsiyeniz için teşekkürlerküçük odada başlayın eğitime o kaçtıkça yanına gidip alın alışır.daha çok küçük bu nedenle fazla uzun uçamaz hemen yorulur.önemli olan odada sizin ulaşamayacağınız bir yer olmasın.bir süre sonra sizden kaçmanın faydası olmadığını anlar.yulaf yedirin elinizden.birde oyuncaklar alın yatağın üstüne,koltuğun üstüne vs serin oraya koyun kaçtıkça tekrar koyun alışsın.oyuncaklara alıştıktan sonra iş kolaylaşıyor.
Başka forumlara da sordum ama birisi dişiye döner dedi? Sizce haklı mı?1,5 2 aylık yavru güzel bir erkek sağlıkla besleyin
Bariz erkek döner diye bir şey yok sadece cere rengi tam belli olmayana biri dişi biri erkek ondadır yoksa erkek nasıl dişiye döner mümkün mü buBaşka forumlara da sordum ama birisi dişiye döner dedi? Sizce haklı mı?
Teşekkür ederim sevindimBariz erkek döner diye bir şey yok sadece cere rengi tam belli olmayana biri dişi biri erkek ondadır yoksa erkek nasıl dişiye döner mümkün mü bu
Teşekkür ederim zaten 1 adet tahta tunegi var kafesteÇok yakışıklı maşallahbir tavsiyem olacak tunekleri tahta takarsaniz daha iyi olur. Bir de alışması icin elinle yem vermek çok işe yarıyor, tok da olsa kafeste aynı yemden olsa da yine de geliyor o elindeki yeme
ısırması var dememissiniz ama olursa elinizi çekmeyin uzatmaya devam edin bırakır ısırmayı. Ele gelmesi için de ısrarla tutun parmağınızi eliniz yorulsa bile bir süre sonra güvenip geliyorlar başta naz yapıyor bazısı. Ben bebeklerimi buyuturken ogrendiklerimden söyliyim dedim belki bilmiyorsunuzdur diye.