Petshoplarda uygun yulaflar var ondan verin.herkese teşekkürler mutlaka uygulayacağım ama bir kaç sorum var yulafı bizim yediğimiz yulaftan mı vericeğiz? havuç rendeledim ama yemedi nasıl yedirebilirim? Banyoluğunda banyo yapmıyor biz hafiften musluk suyunu ılık yaparak kafasına gelmemesine dikkat ederek yıkıyoruz sizce doğru mudur? @Uğur GENÇ @Murat KARAGÖZ @albinom22
teşekkürlerMarketlerde satılan yulaflar değil. Petshop veya yem satan yerlerde var yulaf yalnız şöyle bir durum var bazı yulaflar böceklenmiş olabilir. Temiz yulaf bulabilirseniz her zaman daha iyidir aksi takdirde böcek problemi ile karşılaşabilirsiniz. Banyo problemini bende çözemedim kendi yıkanmıyor. Sprey ile banyo yaptırabilirsiniz.
Petshoplarda satılan yulaftan alıp verin. Havuç genelde severek yerler. siz devamlı kafeste bulundurun zamanla tatıp alışacaktır. banyo yapmıyorsa fısfıs ile uzaktan su püskürtün.herkese teşekkürler mutlaka uygulayacağım ama bir kaç sorum var yulafı bizim yediğimiz yulaftan mı vericeğiz? havuç rendeledim ama yemedi nasıl yedirebilirim? Banyoluğunda banyo yapmıyor biz hafiften musluk suyunu ılık yaparak kafasına gelmemesine dikkat ederek yıkıyoruz sizce doğru mudur? @Uğur GENÇ @Murat KARAGÖZ @albinom22