Muhabbet kuşumun kafesinde beyazlıklar var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan brcsr55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuş hasta ve kusuyor demekki. Kuşun videosunu ve dışkısını paylaşın.

Kuş hasta ve kusuyor demekki. Kuşun videosunu ve dışkısını paylaşın.
Hocam kuşum hasta değil ve kusmuyor tüm gün kafes dışında kalıyor zaten kusma problemi olsa dışarıda durduğu yerlere de kusar. Bir çeşit mantara benziyor temizledikçe aynı noktada tekrar türüyor beyazlıklar yarım saat içinde. Nasıl desem beyaz kısmı tırnakladığım zaman kireç kazır gibi bir görüntü oluşuyor elimde
Dışkısı bu şekilde kuşun videosunu atamiyorum çunku kafes disinda sabit durmuyor
https://hizliresim.com/ohp7xup

Son düzenleme:
O zaman o bölgeyi yeterince temizlemiyorsunuzdur. Mantar olduğunu sanmıyorum. İyice kazıyarak temizleyin tekrarlayacak mı görelim.

O zaman o bölgeyi yeterince temizlemiyorsunuzdur. Mantar olduğunu sanmıyorum. İyice kazıyarak temizleyin tekrarlayacak mı görelim.
Sert bulaşık telleri ile telledim deterjanlar ile ardından sirkeli su ile duruladim ama nafile hocam 1 saat sonra tekrar çıktı beyazlıklar kuş kafesinin yanında dahi değildi o yüzden kusma ihtimali sıfır bir kaç gün üst üste deneyeceğim. Yeni kafes de almak istemiyorum ama kuşa zararı olur mu olmaz mı kestiremiyorum da

Sert bulaşık telleri ile telledim deterjanlar ile ardından sirkeli su ile duruladim ama nafile hocam 1 saat sonra tekrar çıktı beyazlıklar kuş kafesinin yanında dahi değildi o yüzden kusma ihtimali sıfır bir kaç gün üst üste deneyeceğim. Yeni kafes de almak istemiyorum ama kuşa zararı olur mu olmaz mı kestiremiyorum da

Kuşunuz telleri kemirmiyorsa kafesinizi boyayın. İyice kurutun ve kokusu da gitmeli tabiiki.

Geri