Muhabbet kuşumun kalp çarpıntısı var :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sisigo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sisigo

Yeni Üye
İyi günler,
Benim kuşumun kalbi bugün çok hızlı atıyor kendisini izlediğimde çarpıntısı olduğunu görebiliyorum . Öyle biseyi önceden hiç fark etmemistim . Neden olabilir ? Ciddi bir durum mu ?
Cereyanda kalmasınlar diye bi yazı okudum internette , onun yeri de cereyanli ama 6 aydır aynı yerde ve bisey olamamıştı , alışmıştı yani . Yine de yerini değiştirmem gerekir mi ??
Teşekkürler.

Cereyan çok tehlikeli ben bir kuşumu bu sebepten kaybettim 5 10 dk dalmışım farketmemişim açık olduğunu camın şimdi paranoya gibi tüm camları kapatıp duruyorum

Kesinlikle burun akıntısı ile başlıyor burun deliklerine bakın nemlimi dışkısınıtakip edin korktuğu yada uçtuğu zaman kalbi hızlı atar
Şimdi uyuyor baktım ama hala çarpıntısı var . Bi de carpintidan heralde göğüs bölgesi şişmiş :( umarım sabaha düzelir :(

Yetişkin bir mavi balinanın kalbi dakikada 10-15 defa atarken, fil kalbi 30-40, insan kalbi 60-80, küçük bir fare veya kanaryada bu sayı 1000'e kadar çıkabilir. Heyecan veya yüksek efor gibi durumlarda ise kalp atışı dışardan daha belirgin olarak gözlemlenir. Durumu buna göre değerlendirmek lazım.

Son düzenleme:
Geri