Muhabbet kuşumun kursagi cok dolu ge sert gibi

zerenymn

Meraklı Üye
Yeni fark ettim gecede düzelmedi napicam hala yem yiyor hareketlerinde bir sorun yok hala enerjik ama zaten uçamayan Bi kuş baktim Bi kaç yerden gece gecmesse veterinere gidin diyor istanbulda yaşıyorum veteriner bilmiyorum hiç guvenilir

Hocam muhabbete sondan giren katılımcı gibi bodoslama dalmışsınız.. Ne yazdığınız ne sorduğunuz belli değil. Uçmayan kuş baktım derken ne demek istediniz ? Veterinere gidemiyorsanız yardımcı oluruz ama video ekleyin dışkı fotosu ekleyin ve biraz özenli yazın anlayalım demek istediğinizi

Hocam muhabbete sondan giren katılımcı gibi bodoslama dalmışsınız.. Ne yazdığınız ne sorduğunuz belli değil. Uçmayan kuş baktım derken ne demek istediniz ? Veterinere gidemiyorsanız yardımcı oluruz ama video ekleyin dışkı fotosu ekleyin ve biraz özenli yazın anlayalım demek istediğinizi
Kanatlarında sorun olan Bi kusum var ona bakıyorum ama dün kursağında çok yem dolu oldugunu ve sert gibi olduğun fark ettim altına beyaz kağıt koydum dışkısı aticam en kısa sürede yem hala yiyo ama kursagi dolu cokta vermeli miyim bilmiyorum fark ettikten sonra kursağınızda gece de bekledim yine geçmedi gibi napmalıyım

Bu kuş aşırı kilolu. Başka anormal durum mevcutmu. Kafeste akıllı yemlik varsa cıkarın yada az miktar yem koyun. Zaten uçamadıgı için yağlanma durumu ekstra yaşar. Güncel dışkıyı peçete üzerinde paylaşın. Nasıl beslediğinizi kullanıyorsanız hangi takviyeleri kullandıgınızı detaylı belirtin

Bu kuş aşırı kilolu. Başka anormal durum mevcutmu. Kafeste akıllı yemlik varsa cıkarın yada az miktar yem koyun. Zaten uçamadıgı için yağlanma durumu ekstra yaşar. Güncel dışkıyı peçete üzerinde paylaşın. Nasıl beslediğinizi kullanıyorsanız hangi takviyeleri kullandıgınızı detaylı belirtin
Hocam kuşlar için hassas tartım var düzenli ölüyorum 39 gramdan 53 grama çıktı aslında çokta yediğini gormedim ve ucamamasinq rağmen her zaman çıkarıyorum kendi uçmaya çalışyo diğer kuslarim ile yerde koşuyorlar yine hareketli yani Bende anormal Bi durum olmasından korkuyorum kursağında çok yem var bir süre yemgligi cikardim hatta bir gece bile geçti gece kontrol ettim ama yine doluydu ona rağmen her zamanki gibi hiç hasta gibi degil beslememde versele laganin karışık yemini kullanıyorum içeriğine baktim
İçeriğinin bu şekilde olduğu görünüyor onun dışında sularına arada bir multivitamin koyuyorum sularınıda düzenli değiştiriyorum güncel dışkısı böyle
Yani gayet iyi baktığımı düşünüyordum ama bana mı çok dolu geliyor kursagi bilmiyorum ne yapmaliyim

Yarın suyuna 10 damla sirke katarak verin tercihen beyaz sirke yoksa elma sirkesi. Ertesi gün de elektrolit takviyesi yapın. Bu 2 gün içinde kuşun yem yiyip yemediğini de takip edin.

Yarın suyuna 10 damla sirke katarak verin tercihen beyaz sirke yoksa elma sirkesi. Ertesi gün de elektrolit takviyesi yapın. Bu 2 gün içinde kuşun yem yiyip yemediğini de takip edin.
Sirke katmanın çok zararlı olduğunu gormustum hemde 10 damla fazla değil mi tabiki en iyisini siz bilirsiniz benim bilgim yok pek ama bir sorun olmaz dimi

Öğürme kusma var mı?

Kuş obez. Lipom olabilir kuşta yani yağ bezesi.

Veteriner önerisi istiyorsan İstanbul Vet Florya öneririm.

İstanbul Veteriner Kliniği Florya
Adres: Eceler Sokak No:16
Florya, Bakırköy, İstanbul
(Flyinn AVM'den Galatasaray
Spor Tesisleri'ne giderken soldan
4. sokak üzerinde.)
0 (212) 663 91 42
0 (212) 663 91 43
0 (212) 574 03 80

Öğürme kusma var mı?

Kuş obez. Lipom olabilir kuşta yani yağ bezesi.

Veteriner önerisi istiyorsan İstanbul Vet Florya öneririm.

İstanbul Veteriner Kliniği Florya
Adres: Eceler Sokak No:16
Florya, Bakırköy, İstanbul
(Flyinn AVM'den Galatasaray
Spor Tesisleri'ne giderken soldan
4. sokak üzerinde.)
0 (212) 663 91 42
0 (212) 663 91 43
0 (212) 574 03 80
Hiç bir şeyi yok gibi ne kusma ne koku her zamanki gibi yani ben abartıyorum

Geri