Nisa Nur Özkaya
Yeni Üye
yediğinde şişen yere baktığımda pembe derisi gözüküyor yemediğinde belli olmuyor şişlik ve derisi daha koyu renk oluyor şiş değilkenŞişkin duran yer kursak değil tüylerini üfleyerek kontrol edin apse benzeri birşey olabilir. Ayrıca dışkı paylaşın.
bir şey yemediğinde normal duruyor yediği an baya bi şişiyor derisi de normal şişince daha bi pembe oluyor. bir de geldiğinden beri ötmedi sadece kuş sesi duyunca ötüyor. bi kaç sabahtır dikkat ediyorum hareketli oluyor kafeste beni görünce durgunlaşıyor arada yem yiyor su içiyor falan o kadar tüy döküyor bide şuan biraz ondan böyle davranıyor olabilir miDışkısı sıkıntılı değil. Kontrol ettiniz mi şiş yeri ?
şuanda şiş değil yedikten sonra paylaşabilirimOlabilir tabi. Tüydeyken halsizleşirler. Derisinin şiş halinin videosunu paylaşın
Tamam anladım çekerim şiştiğindeŞiş halini diyorum zaten. Ne zaman şişerse video ve fotosunu çekin. Ama deri görünecek dıştan değil.
video çektim ama burdan atamıyorum nereden atabilirimŞiş halini diyorum zaten. Ne zaman şişerse video ve fotosunu çekin. Ama deri görünecek dıştan değil.
Youtube'a yükleyip buraya URL atabilirsinizvideo çektim ama burdan atamıyorum nereden atabilirim
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tamam teşekkür ederimYoutube'a yükleyip buraya URL atabilirsiniz
Şiş halini diyorum zaten. Ne zaman şişerse video ve fotosunu çekin. Ama deri görünecek dıştan değil.
kursağın daha altı sanırım ve sola doğru bi şişlik oluyor ama sadece yediğinde belli oluyor veterinere götürmeli miyim sizce rahatsız oluyor gibi de gözükmüyor rahatsız olsa yemezdi sanırımÜflediğiniz yer kursak değil bu kesin. Ve videodan hiçbir şey görünmüyor. Bence müdahale etmeyin. Kusma ishal ve aşırı haldizlik olursa yazın.
. MERHABA KUSUNZ İYİLESTİMİ BENİMKİDVBOYLE KURSAK AŞIRI SİS VE İCİ SU DOLU GİBİMuhabbet kuşum 5.5 aylık filan ve 2 haftadır benimle. Yaklaşık son 4 5 gündür filan yem yedikten sonra gözle görülür şekilde kursağı şişiyor. Sizce bir hastalığı mı var neden böyle olur? Ekli dosyayı görüntüle 16576 Ekli dosyayı görüntüle 16577
7 gün suyuna 10 damla kadar sirke katın. 5. Gün tüm kafesi dezenfekte edin. Tedavi sırasında ve sonrasında suyuna probiyotik katın.. MERHABA KUSUNZ İYİLESTİMİ BENİMKİDVBOYLE KURSAK AŞIRI SİS VE İCİ SU DOLU GİBİ
Teşekkür ederim sanırım kuruma da başlamış göğüs kemiği sivri biteral eczane vermemişti triflucan damlatiyirum iki gündür birer damla sabah akşam acaba iki damlaya cikarsammi.?Birde kursak içinde biseyler gözüküyor sis olan yerde ufak ufak mor renk7 gün suyuna 10 damla kadar sirke katın. 5. Gün tüm kafesi dezenfekte edin. Tedavi sırasında ve sonrasında suyuna probiyotik katın.