Muhabbet kuşumun poposunun yanında sarı şişlik

hlalbckc

Yeni Üye
Muhabbet kuşumun poposunun yanında sarı bi şişlik var bu ne olabilir bugün farkettim. Dışkısı da ishal gibi. (Halsizlik iştahsızlık gibi bi problemi yok, dişi kuş)
gdT30B_.jpg

Son düzenleme:
Keşke siz o bölgeyi üflerken biri de video çekseydi. Resimden tam anlaşılmıyor. Ama tahminen lipom var kuşta. Ayrıca net 4-5 dışkısını da paylaşın

Lipom zamanla sertleşebiliyor. Gerçi net görmeden yorum yapmak için erken. Kuş kaç gr ?

Ayrıca nasıl beslediğinizi takviye kullanıp kullanmadığınızj da detaylı yazın.

Ayrıca nasıl beslediğinizi takviye kullanıp kullanmadığınızj da detaylı yazın.
Kaç gr olduğunu bilmiyorum tartım yok malesef 8 yıldır benimle. Daldarı veriyorum garden mix diye bir marka yem kullanıyorum. Arada sırada suyuna vitamin, probiyotik damlatıyorum. Biz yemek yerken çayın yanında bir şeyler atıştırırken vs her şeyin tadına bakıyor mutlaka 😂

Yaşlanmış artık. Bu saatten sonra beslenmesi daha da önemli hale gelmiş demektir. Probiyotiği ara sıra değil de düzenli kullanın. 2 günde bir mesela. Probitotiği enzim içerikli olsun mutlaka. Sindirimi daha rahat olması için.
Sık sık aşırı zorlamadan uçmaya teşvik edin. Ayrıca carnispeed ve powerchol kullanmanızı öneririm karaciğeri desteklemek için. Haftada 1-2 de multi vitamin kullanın.

Yaşlanmış artık. Bu saatten sonra beslenmesi daha da önemli hale gelmiş demektir. Probiyotiği ara sıra değil de düzenli kullanın. 2 günde bir mesela. Probitotiği enzim içerikli olsun mutlaka. Sindirimi daha rahat olması için.
Sık sık aşırı zorlamadan uçmaya teşvik edin. Ayrıca carnispeed ve powerchol kullanmanızı öneririm karaciğeri desteklemek için. Haftada 1-2 de multi vitami

Sık sık aşırı zorlamadan uçmaya teşvik edin. Ayrıca carnispeed ve powerchol kullanmanızı öneririm karaciğeri desteklemek için. Haftada 1-2 de multi vitamin kullanın.

Kafesi hep açık duruyor kafasına göre girip çıkıyor daha çok dışarıda. Şişlik için şuan ne yapabilirim iyice baktık tüy apsesi gibi duruyor

Bunu nasıl yapıcaz ki 😕 almazsak bi problem olur mu? Rif ampul sürdüm bugün o iyi gelir mi?

İçeriden o tüy çıkmadıkça istediğiniz kadar rif sürün boşunadır. Eğer kuşun yaşam konforunu olumsuz etkilemiyor giderek büyümüyorsa müdahale etmeyebilirsiniz. Aksi halde bilen nirinin alması şarttır.

Egzotik hayvan kliniklerini araştırın Samsun egzotik hayvan veteriner kliniği kuş şeklinde aratın internette,karşınıza çıkarsa araştırın ve klinikle görüşün.

Geri