Bu bögesi sert, iltihap kurumuş gibi lipom olsa yumuşak olmaz mıydı?Keşke siz o bölgeyi üflerken biri de video çekseydi. Resimden tam anlaşılmıyor. Ama tahminen lipom var kuşta. Ayrıca net 4-5 dışkısını da paylaşın
Kaç gr olduğunu bilmiyorum tartım yok malesef 8 yıldır benimle. Daldarı veriyorum garden mix diye bir marka yem kullanıyorum. Arada sırada suyuna vitamin, probiyotik damlatıyorum. Biz yemek yerken çayın yanında bir şeyler atıştırırken vs her şeyin tadına bakıyor mutlakaAyrıca nasıl beslediğinizi takviye kullanıp kullanmadığınızj da detaylı yazın.
Yaşlanmış artık. Bu saatten sonra beslenmesi daha da önemli hale gelmiş demektir. Probiyotiği ara sıra değil de düzenli kullanın. 2 günde bir mesela. Probitotiği enzim içerikli olsun mutlaka. Sindirimi daha rahat olması için.
Sık sık aşırı zorlamadan uçmaya teşvik edin. Ayrıca carnispeed ve powerchol kullanmanızı öneririm karaciğeri desteklemek için. Haftada 1-2 de multi vitami
Yaşlanmış artık. Bu saatten sonra beslenmesi daha da önemli hale gelmiş demektir. Probiyotiği ara sıra değil de düzenli kullanın. 2 günde bir mesela. Probitotiği enzim içerikli olsun mutlaka. Sindirimi daha rahat olması için.
Sık sık aşırı zorlamadan uçmaya teşvik edin. Ayrıca carnispeed ve powerchol kullanmanızı öneririm karaciğeri desteklemek için. Haftada 1-2 de multi vitamin kullanın.
Hayır.Kendimiz alabilir miyiz