Muhabbet kuşumun sıvı dışkısı

papikuş

Yeni Üye
Herkese iyi forumlar, iyi bir akşam dilerim.

Muhabbet kuşumun birkaç gündür dışkısı fotoğrafta göründüğü gibi. Yemesi, neşesi oldukça yerinde, oyuncaklarına kur yapıp hiç durmadan konuşuyor. Ancak dışkısı beni tedirgin ediyor. Tüye girdi, acaba onunla ilgili olabilir mi? Daha önceden yazılmış konu başlıklarını da inceledim ama emin olamadığım için yeni konu başlığı açmak durumunda kaldım. Yanlış bir şey yapıp vaktinizi aldıysan kusura bakmayın lütfen. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Prozim plus ve powerchol veya sedochol başlayın. Muhtemelen düzelecek. Sıı sık dışkıkarı paylaşın takip edelim bizde.

Prozim plus ve powerchol veya sedochol başlayın. Muhtemelen düzelecek. Sıı sık dışkıkarı paylaşın takip edelim bizde.
Hocam öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ederim. Şu anda elimde bu söyledikleriniz yok, probiyotik için hemen sipariş vereceğim. Diğer ürünlerin içeriğine de baktım, sedochol yanlış bakmadıysam aminoasit içeren bir karışım şuanda elimde röhnfried b amin forte var, onu kullansam da aynı etki olur mu acaba? Teşekkürler ilginiz için

Sedochol ve powerchol özellikle karaciğer desteklemek için formüle edilmiştir. Forte aynı etkiyi yapmaz. Özellikle powerchol iyi üründür. İsterseniz birkaç gün prozim plusla ilerleyip ona göre karar verelim.

Bu oğlan kaç gram ağırlığında? Beslenme programını detaylı yazın.

Sedochol ve powerchol özellikle karaciğer desteklemek için formüle edilmiştir. Forte aynı etkiyi yapmaz. Özellikle powerchol iyi üründür. İsterseniz birkaç gün prozim plusla ilerleyip ona göre karar verelim.
Çok teşekkürler hocam. Onu da sipariş verip temin edeceğim.

Son düzenleme:
Bu oğlan kaç gram ağırlığında? Beslenme programını detaylı yazın.
Merhabalar, cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu genç oğlan 2 yaşında, 45 gr ağırlığında. Akdarı ağırlıklı yem ile besleniyor, haftada 1 veya 2 defa kırmızı dal darı veriyorum. Aynı zamanda gün aşırı sebze yiyor; özellikle nane, dereotu, domates en sevdiklerinden.

Kilo sınırda. Daha fazla almasın. 45 bile çok. Birkaç gram verse iyi. Dal darı vermeyin hiç . Karbonhidrat değeri yüksektir kilo alımına sebep olabilir. Sık sık her gün uçsun egzersiz yapsın. Bol yeşillik yemesi iyi ama domates vermeyiniz. Dışkılara gelirsek karaciğer sıkıntısı başlangıcı olabilir. Powerchol ve kanatlı oil prozim probiyotik alın.

Kilo sınırda. Daha fazla almasın. 45 bile çok. Birkaç gram verse iyi. Dal darı vermeyin hiç . Karbonhidrat değeri yüksektir kilo alımına sebep olabilir. Sık sık her gün uçsun egzersiz yapsın. Bol yeşillik yemesi iyi ama domates vermeyiniz. Dışkılara gelirsek karaciğer sıkıntısı başlangıcı olabilir. Powerchol ve kanatlı oil prozim probiyotik alın.

Çok teşekkürler ilginiz için. Ürünler elime ulaştığında hemen başlayacağım. kullanım sıklığıyla ilgili de bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Çok teşekkürler ilginiz için. Ürünler elime ulaştığında hemen başlayacağım. kullanım sıklığıyla ilgili de bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Powerchol haftada 2 kez.
Prozim haftada 3 kez.

Powerchol 25 ml suya 5 damla.
Prozim 25 ml suya 3 damla.

İlk hafta ikisinden de her gün verin yarım suluğa 15 damla powerchol 5 damla prozim. Sonraki süreçte hocamın yazdığı gibi devam edersiniz. 50 ml suya 10 damla powerchol 5 damla prozim..

İlk hafta ikisinden de her gün verin yarım suluğa 15 damla powerchol 5 damla prozim. Sonraki süreçte hocamın yazdığı gibi devam edersiniz. 50 ml suya 10 damla powerchol 5 damla prozim..
Çok teşekkürler hocam, siparişlerini verdim, elime ulaştığında hemen başlayacağım. İkisini aynı anda suluğa koyabilirim değil mi yoksa dönüşümlü mü olmalı?

Düzelme oldu mu?
Hocam prozim ve powerchol’ü dün elime ulaştı ve hemen kullanmaya başladım. Dün ve bugün dışkısının etrafında leke yok artık önceki gibi. (Fotoğraflarını ekledim, bir önceki mesajımda). Sanırım işe yarıyor. Tavsiye ettiğiniz gibi kullanmaya devam edeceğim çok teşekkürler

İdrar rengi kahverengi mi yoksa kırmızımsı mı?

Hocam eğer dışkının etrafındaki sıvı kısım idrar ise, daha çok sarımsı/kahverengimsi bir rengi var
Evet,dışkının yanındaki sıvı kısım idrardır ve berrak olması gerekir. Bir müddet karaciğer koruyucu ve enzim içerikli probiyotik kullanın.
Selçuk bey yukarıda ne kadar kullanacağınızı söylemiş. 15 gün bi kullanın,sonra kuşun güncel videosunu,güncel dışkılarını ve de kuşun kaç gram olduğunu paylaşırsınız.

Tekrar merhabalar,

Powerchol ve prozim’i daha önce önerdiğiniz şekilde ilk hafta her gün yarım suluğa 15 damla powerchol, 5 damla prozim koyarak kullandım. İkinci haftaya girdiğimizde ise haftada 2 powerchol yarım suluğa 10 damla, haftada 3 prozim 5 damla prozim kullanmaya devam ediyorum (ikinci haftanın içerisindeyiz).
Dışkısında düzelmeler oldu, ancak tamamen geçmedi. Yeni fotoğrafı aşağıya ekliyorum. Gündüzleri daha çok normal dışkılarken, geceleri fotoğrafın sol alt kısmında görüldüğü gibi etrafı lekeli olarak dışkılıyor. Bu normal mi acaba, geçmesi için biraz daha zaman mı gerekiyor?

Bu süreçte enerjisi gayet yerinde, konuşmaya ve oyuncağına kur yapmaya devam ediyor, hatta bu aralar abarttı, çiftleşme hareketi yapıyor poposunu oyuncağına sürterek. Beslenmesi akdarı ile, her gün dereotu, nane, fesleğen yediriyorum dönüşümlü olarak. Kilosu hala 45 gr. Her gün uçması ve hareket etmesi için teşvik ediyorum ama hiç zayıflamamış kendisi.

Aşağıya papi’nin ve dışkılarının fotoğrafını ekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

@Selçuk YÜKSEL
@BeautiBird

Geri