@BeautiBird hocam yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Tabii muhakkak devam edeceğim. Daha önce hiç kusma olmadı şuanda da bi kusması yok hocam. Duruşundan kaynaklı olabilir mi? Daha iyi nasıl anlayabilirim acaba şişlik olup olmadığını? Aşağıya Bugün çektiğim bir videoyu da ekliyorum belki daha iyi anlaşılırKullanmaya devam edin siz zaman gerekli ayrıca egzersize devam etmeli mutlaka birkaç gram kilo versin. Kuşun ön bölgesi şiş duruyor,kuşta kusma var mı veya daha önce kusma oldu mu hiç?
Çok teşekkürler Selçuk Bey dediğiniz gibi yapacağımPowerchol'ü haftada 3'e çıkarın. Ayrıca prozimi de bir süre her gün kullanın 10 gün kadar. Gelişmelere göre yol çizeriz. Karaciğer problemleri öyle 10 günde 1 ayda çözülmez 6 ayı bulabilir 1 ayda da düzelebilir. Karaciğerin durumuna göre değişir.
hocam karaciğeri ile ilgili dışkı problemi 1 ayı aşkındır devam ediyor. Bu süreçte söylediğiniz sıklık ve miktarda prozim ve powerchol kullanıyorum. Her gün egzersiz yaptırıyorum (uçma egzersizi, oyuncağı kovalama, parmak merdiven egzersizi), yağlı tohumlar yedirmiyorum. Akdarı yiyor sadece, ve her gün nane, dereotu, fesleğen yiyor. 1 gr kadar zayıfladı sadece bu süreçte. 44 gr güncel kilosu. Carnispeed henüz alamadım, maddi sebeplerle maaş günümü bekliyorumHocam kuşun şikayetlerinin başlaması üzerinden bir aydan fazla bir süre geçmiş. Kursak mantarı olsa mantar ilacı kullanılmaması durumunda şuan çok kötü durumda olurdu. Hatta yemej yiyemez duruma gelirdi. Videodan anladığım kadarıyla da kuşun durumu o hareketi yapması dışında kötü değil.
Size powerchol'e ek olarak carnispeed kullanmanızı ve kuşa egzersiz ve diyet yaptırmanızı önermiştim. Harfiyen uyguladınız mı veya neler yaptınız ?
Hocam başka ne yapabilirim kilo vermesi için nerede yanlış yaptığımı bilmiyorum. Yem miktarını mı azaltmalıyım? Yeterli özeni gösterdiğimi düşünüyordum ama bir yerlerde yanlış yapıyorum sanırım bu durumda1 ayda kilo vermemiş olması ilginç. Ve sizin yeterli özeni göstermediğinizi işaret eder. 10 günde 5-6 gr dan fazla kilo veren kuşları bilirim.
Her gün düzenli uçurun,kendi uçmazsa siz elinize alın ve uzağa gidin ordan elinizi hareket ettirip kafesine uçmasını sağlayın bunu böyle günde en az 10 kez uygulayın.Hocam başka ne yapabilirim kilo vermesi için nerede yanlış yaptığımı bilmiyorum. Yem miktarını mı azaltmalıyım? Yeterli özeni gösterdiğimi düşünüyordum ama bir yerlerde yanlış yapıyorum sanırım bu durumda
Tamam hocam bunu normalde yapıyorum her gün ama daha sık ve daha uzun mesafeli yapmaya devam edeceğim. Videodaki yaptığı hareketle ilgili bir fikriniz var mıdır acaba?Her gün düzenli uçurun,kendi uçmazsa siz elinize alın ve uzağa gidin ordan elinizi hareket ettirip kafesine uçmasını sağlayın bunu böyle günde en az 10 kez uygulayın.
Dışarıda dursun genellikle kuş.
Sindirim sıkıntısı yaşıyor. Zayıfladıkça düzeleceğini düşünüyorum.Tamam hocam bunu normalde yapıyorum her gün ama daha sık ve daha uzun mesafeli yapmaya devam edeceğim. Videodaki yaptığı hareketle ilgili bir fikriniz var mıdır acaba?
Daha da çok egzersiz yaptıracağım zayıflaması için. teşekkürler selçuk beySindirim sıkıntısı yaşıyor. Zayıfladıkça düzeleceğini düşünüyorum.
Selçuk bey dün de gün içinde bir kez yem yemeden nefes alamıyormuş, kusuyormuş gibi hareket yaptığını görünce korkarak önlem amaçlı başlamıştım forumdaki mesajları okuyarak, keşke başlamasaydımKur kusması yapıyor. Kuş rahatladığı sağlıklı hissettiğğ için kızışmış ve kur kusması yapmaya başlamışken siz önüne koca bir taş koymuşsunuz kafanıza göre ilaç başlamakla... Neden ilaca başlamadan sormadınız anlamak zor.
Neyse başlamışsınız bir kere yapacak birşey yok. 5 gün devam edin ki etken maddeye direnç geliştirmesin. Kuş hala bir tık kilolu. Carnisspeed kullanıyor musunuz ? Powerchol'ü haftada 2-3 kez carnispeed 2-3 kez verin ayrı günlerde. Ve 2 günde bir de probiyotik katın suyuna. Probiyotiği diğerleriyle aynı suya katabilirsiniz.
Carnisspeed haftada 3 kez verin gün aşırı şeklinde. Bol bol uçmaya devam etmeli.Selçuk bey dün de gün içinde bir kez yem yemeden nefes alamıyormuş, kusuyormuş gibi hareket yaptığını görünce korkarak önlem amaçlı başlamıştım forumdaki mesajları okuyarak, keşke başlamasaydımcarnisspeed haftada 1 veriyordum. Şimdi dediğiniz gibi bir program yapacağım çok teşekkür ederim. 5 gün triflucan kullandıktan sonra mı bu programa başlamalıyım hocam?