Muhabbet kuşumun sıvı dışkısı

Kullanmaya devam edin siz zaman gerekli ayrıca egzersize devam etmeli mutlaka birkaç gram kilo versin. Kuşun ön bölgesi şiş duruyor,kuşta kusma var mı veya daha önce kusma oldu mu hiç?

Kullanmaya devam edin siz zaman gerekli ayrıca egzersize devam etmeli mutlaka birkaç gram kilo versin. Kuşun ön bölgesi şiş duruyor,kuşta kusma var mı veya daha önce kusma oldu mu hiç?
Tabii muhakkak devam edeceğim. Daha önce hiç kusma olmadı şuanda da bi kusması yok hocam. Duruşundan kaynaklı olabilir mi? Daha iyi nasıl anlayabilirim acaba şişlik olup olmadığını? Aşağıya Bugün çektiğim bir videoyu da ekliyorum belki daha iyi anlaşılır

Son düzenleme:
Powerchol'ü haftada 3'e çıkarın. Ayrıca prozimi de bir süre her gün kullanın 10 gün kadar. Gelişmelere göre yol çizeriz. Karaciğer problemleri öyle 10 günde 1 ayda çözülmez 6 ayı bulabilir 1 ayda da düzelebilir. Karaciğerin durumuna göre değişir.

Powerchol'ü haftada 3'e çıkarın. Ayrıca prozimi de bir süre her gün kullanın 10 gün kadar. Gelişmelere göre yol çizeriz. Karaciğer problemleri öyle 10 günde 1 ayda çözülmez 6 ayı bulabilir 1 ayda da düzelebilir. Karaciğerin durumuna göre değişir.
Çok teşekkürler Selçuk Bey dediğiniz gibi yapacağım

Merhabalar tekrardan, bir güncelleme yapmak istedim. Kuşun dışkısında ilk zamanlar daha fazla düzelme vardı ama yaklaşık 3-4 gündür bu şekilde dışkılıyor, bu da beni biraz tedirgin etti:

Bu süreçte haftada 3 powerchol yarım suluğa 10 damla, 6 gün prozim yarım sulağa 5 damla ve bir gün de mutavit verdim. Akdarı ile besleniyor, her gün dereotu veya nane yiyor. Bu aralar kalamar kemiğini çok sık kemiriyor. Enerjisinde, kur yapmasında bir değişiklik yok, hala yüksek enerjili. Kabarması ya da önceden olmayan anormal bir davranışı yok. Yalnızca oyuncağına çok fazla kur yapıp çiftleşmek istiyor, kızışma döneminde sanırım. Güncel kilosu 44 gr. Kendisinin de güncel fotoğraflarını ve videosunu aşağıya ekliyorum:

Problem ne olabilir acaba? Ciddi bir şey var mıdır? @Selçuk YÜKSEL @BeautiBird

Ciddi birşey yok ama daha iyilelmiş sayılmaz. Powerchol ve probiyotiğe devam. Carnisspeed de kullanabilirsiniz. Oda karaciğere destek olur.

Geri