Kuşumölüyor.
Yeni Üye
2 gün oldu bugün yıkıyalım dedik annem yıkadı galiba sıcak ılık su olunca kan çözüldü 1 damla aktı korkuyorum batikon yaptık batikonu kan la ayırt edemiyorum yardım edin nolur
(
tamam teşekkür ederim ama benim kuşum yıkanmasını bilmiyor kaç defa denedik olmadı o yüzden annemin 6 yıllık kuşu vardı eskdien muhabbet kuşu hep yıkıyodu ama bundan sonra yıkamayacağız kendini temizledi şuan yok ama korkuyorum kötü birşey olur mu ? BU ARADA 7 damla kan kaybetti toplam-Kuş yıkanmaz. Yıkanması gerekiyorsa, bir kaba su doldurursunuz o kendi ihtiyacını giderir.
-Yara merhemini kanayan bölgeye kulak çöpü yardımıyla az sürün. Fazla sürerseniz kuş huylanıp ağzıyla temizlemeye çalışır.
Kendiniz yıkamayıntamam teşekkür ederim ama benim kuşum yıkanmasını bilmiyor kaç defa denedik olmadı o yüzden annemin 6 yıllık kuşu vardı eskdien muhabbet kuşu hep yıkıyodu ama bundan sonra yıkamayacağız kendini temizledi şuan yok ama korkuyorum kötü birşey olur mu ? BU ARADA 7 damla kan kaybetti toplam
tamam teşekkür ederim yapıcaz bunu inşallah iyileşirKendiniz yıkamayınBunu yapin hoşlarına gidiyor kuşların
biz ilk kesince kanayınca biraz tüyleri batmıştı o amaçla yıkadık ama kanayınca pişman olduk yok yıkamada kendini kovaya attı birkere galiba ondan kanadı evet su ılıkyı bencede yaptırmamalıyız durdurduk ayağını biraz dinlendirdi şuan 2 ayağının üstünde duruyor çok pişmanımKanamayı durdurmuş iseniz sorun olmaz suyu ılık yapıyorsunuz değil mi ve havalar soğuk şuan banyo yaptırmanızı tavsiye etmiyorum
oturduğumuz ilde veteriner yok yani kuş için yok evet yıkamamalıyız kan durdu..bu havalarda kuşa banyo yaptırmasak daha iyi kanayan yere tentirdiyot sürerseniz durdurulabilir veterinere götürmekte fayda var
Anormal Bir Durum Görürs
tamam benim kuşum çoğu şeye aldırmıyor baya güçlü bi kuş umarım iyileşir sizce kafesinden ne zaman çıkarmalıyımAnormal Bir Durum Görürseniz Veterinere gidin şuanlık kuş korkmuştur
Kuşunuz yanlışlıkla ezilmişti bir de sanırım, onu atlatmış maşallah.tamam benim kuşum çoğu şeye aldırmıyor baya güçlü bi kuş umarım iyileşir sizce kafesinden ne zaman çıkarmalıyım
Kuşunuz yanlışlıkla ezilmişti bir de sanırım, onu atlatmış maşallah.
Bayağı güçlü kesinlikle
evet maalesef :/ kuşu durduramıyoruzKuşunuz yanlışlıkla ezilmişti bir de sanırım, onu atlatmış maşallah.
Bayağı güçlü kesinlikle.