muhabbet kuşumuzda kaşıntı tüy dökme ve ishal

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mira2016
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haklı olabilirsiniz yaklaşık iki ay önce belirtileri vardı yuva fln yapmaya çalışıyodu memlekete gittik 10gün kadar kuşu başka birine bırakmıştım belirtileri bırakmıştı geldiğimizde ama tüyleri dökülmüştü hasta fln oldugunu düşünmeye baslamıştım düzelsin öyle alayım eş diyordum
Strese girmiş belli siz bıraktığınız zaman..

Özür dilerim yanlış konuya yazmışım kuş kızışmamış :D ama kzıışmışda olabilir fotoğrafını ırk,yaş ve cinsiyet - sorularınızı yapabilirsiniz adlı konuya atın oradan cevaplarım yaşını.
Çok yanlışım oluyor bugün nedense, yazabilirsiniz olacak 🤣

Haklı olabilirsiniz yaklaşık iki ay önce belirtileri vardı yuva fln yapmaya çalışıyodu memlekete gittik 10gün kadar kuşu başka birine bırakmıştım belirtileri bırakmıştı geldiğimizde ama tüyleri dökülmüştü hasta fln oldugunu düşünmeye baslamıştım düzelsin öyle alayım eş diyordum
Ayna kuşa ruhen ve bedenen çok zarar veriyor .Karşındaki yansımasını eş sanıyor kur yapıyor ve besliyor .Kusmuğunu yiyor kursak mantarı hastalığının en büyük sebebi...

Kesin girmis karın kısmı baya açılmıştı. Ondan sonra bir türlu düzelmedi tuyleri surekli dokuldu ve cıkti ama boyle canli canli dupduzgun durmuyo
B vitamini takviyesi yapın Röhnfried markasının bölünmüş ürününü alabilirsiniz ben trendyoldan aldm kullanmaya başladım.

Geri