Karadeniz Pet

Muhabbet kuşuna arkadaş geldi sorularım var...

Can3434

Yeni Üye
Katılım
28 Ara 2016
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 1 ay önce yavru bir tane yavru erkek muhabbet kuşu aldım. Şu an biraz korkak olsada alışıyor artık. Genelde akşama kadar yalnız duruyor evde kimse olmadığı için.(son 2 hafta hariç) Buraya kadar bir sıkıntı Yok :) Bugün teyzem dışarda dolaşırken karşısına muhabbet kuşu çıkıyor.(dişi olduğunu tahmin ediyorum) Teyzem biraz uğraştıktan sonra yakalıyor kuşu. Sanırım yorgundu kuş. Şimdi birkaç sorum olacak. Kafes küçük ama biraz zaman sonra büyük kafes almayı düşünüyorum. Aynı kafes içinde bulunan kuşların konuşma süreçleri zor mu oluyor bir bilginiz var mı?
İlk başta kuşlar gayet iyi anlaşmış. Ancak yeni gelen kuş dışardan kafese girince hep aynı köşeye geçmek istiyor eğer orda öteki kuş varsa Onla biraz kavga edip ordan kaldırıyor. Yemek yerken de kavga ediyorlar.
Sizce bundan sonra ne yapmalıyım 1 ay önce aldığım kuş kıskanır mı korkar mı? Tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler şimdiden :)
 
2kuşla konuşturma süreci zor bence.1ay önce aldıgınız erkek yavruyu konuşturmak istiyorsan tek dursun digeriyle beraber durmasın aynı odada.hem erkek hem yavruysa konuşturursun mutlaka onu.digerinide başka odaya alın bence
 
2kuşla konuşturma süreci zor bence.1ay önce aldıgınız erkek yavruyu konuşturmak istiyorsan tek dursun digeriyle beraber durmasın aynı odada.hem erkek hem yavruysa konuşturursun mutlaka onu.digerinide başka odaya alın bence[/QUOT
Teşekkür ederim cevap için
 
Geri
Üst