Yahya kuru
Yeni Üye
Merhaba petshoptan mama aldım 1 çay kaşığı kadar koymam gerektiğini söyledi sizce bu yeterlimi? Ayrıca kaç günde bir mama vermeliyim?
Bilmiyorum sadece mama dedim ve aldım ama kuş hastaKuş hastamı yavrumu ne maması olduğunun bilgisini verirseniz yardımcı olabilirim.
Hasta derken grip olabilir ishal olabilir birde kuşun fotosunu eklermisinizBilmiyorum sadece mama dedim ve aldım ama kuş hasta
İshal sıkıntı olurmu biraz zayıf ondan aldımHasta derken grip olabilir ishal olabilir birde kuşun fotosunu eklermisiniz
Zayıf diye kuş hasta olmaz tüylerini kabarık duruyormu? Kuşun Fotosunu eklermisiniz müsaitseniz birde dışkısının fotosunuİshal sıkıntı olurmu biraz zayıf ondan aldım
Kuşunuz ishal deyil tüy dökuminde olabilir.İshal ilacı kullanıyorum bide tüy döküyor b vitamini de ekledim
Evet yemini yiyior biraz bakımsız kalmış oyuzden mama verdimKuşunuz ishal deyil tüy dökuminde olabilir.
Yem yemesinde felan sıkınti varmi
Bu mama nedir tam olarak fotoğrafını ekler misiniz? Kuş dış görünüm olarak sağlıklı, dışkıları da normal buldum.
İshal olmayan dışkı olarak neleri sanıyordunuz?Yeşil olan tüm dışkıları ishal sanıyordum
Ben bu mamayı hiç bilmiyorum. Tazeliğinden emin olun siz.
Sizce ne kadar vermeliyim? Ne sıklıklaBen bu mamayı hiç bilmiyorum. Tazeliğinden emin olun siz.
Yeşil olması normal olan ama cıvık olmamalı tabii normal kıvamda olmalı.Diğer kuşumun dışkıları dışı siyah içi beyaz katıydı bununki yeşil ve cıvıkdı ishale benzettim