Hayvansever03
Onursal Üye
- Katılım
- 2 Kas 2017
- Mesajlar
- 10,177
- Tepkime puanı
- 2,412
Mamayı ve içeriğini bilmediğimden yorum yapamam. Aslında nette mama tarifleri mevcut onlardan taze taze siz hazırlayabilirsiniz.Sizce ne kadar vermeliyim? Ne sıklıkla
Mamayı ve içeriğini bilmediğimden yorum yapamam. Aslında nette mama tarifleri mevcut onlardan taze taze siz hazırlayabilirsiniz.Sizce ne kadar vermeliyim? Ne sıklıkla
TeşşekkürlerYeşil olması normal olan ama cıvık olmamalı tabii normal kıvamda olmalı.
Bisküvi gibi kokuyor tessekkurlerMamayı ve içeriğini bilmediğimden yorum yapamam. Aslında nette mama tarifleri mevcut onlardan taze taze siz hazırlayabilirsiniz.
TeşekkürlerMamanız hazır kuru mama evde hasırlanmış taze mama içerisine katılıyor. Yumurta mama tarifleri var bu hazır mamadanda kuş sayısına göre ilave edilir. Bazı kuşlar sadece bu mamayı yemezler içerisine haşlanmış yumurta havuç katıp biraz daha nemli hale getirilip verilir. Ne çok lapa nede çok kuru olacak şekilde. Dediğim şekilde yapıp haftada 2 kez vermeniz yeterli olucaktır.
Kuşunuz tüy dönemine girmiş gördüğüm kadarı ilede dişi kuş ağır tüy dönemi gibi görünüyor bende bu durumlarda kuşları ayırıyorum B vitamini takviyesi yapıp ayrı kafeste daha güzel besleyip erkeğin yanına tekrardan atıyorum.