Herkese merhabalar kuşumun hiç oyuncağı yok. Bir tane top vardı kırılınca yenisini almadım. Onu kuş sanarak kur yaparsa diye almıyorum. Sizce alınmalı mı yalnızken sıkılmaması için? 6 aylık kuşum eş almayı daha düşünmüyorum.
Almadan olur mu ya yazık ne yapsın bütün gün kafesin içinde aynalı bişey almayın yeter. Ama zil top merdiven vs. Alın lütfen yazık üzüldüm oyuncağı olmamasınaHerkese merhabalar kuşumun hiç oyuncağı yok. Bir tane top vardı kırılınca yenisini almadım. Onu kuş sanarak kur yaparsa diye almıyorum. Sizce alınmalı mı yalnızken sıkılmaması için? 6 aylık kuşum eş almayı daha düşünmüyorum.
Evet kesinlikle haklısınız ama evdekileri ikna edemiyorum eş almak için.Eşi varsa gerek yok. Aslında eşi yoksa da eşi olmalı zaten. Muhabbet kuşları yalnız bakılmaması gereken hayvanlar.
Sık sık dışarıda kuşum sürekli oynuyorum. Bu mesaji yazarken bile telefonun üzerinde duruyor.Oyuncağa gerek yok kafes dışında zaman geçiriyor ise o yeterlidir.
Aynı benimkiSık sık dışarıda kuşum sürekli oynuyorum. Bu mesaji yazarken bile telefonun üzerinde duruyor.![]()
MaşallahAynı benimkiYouTube video izliyorum hep ileri geri sarıyor
![]()