Mustafa bayrak
Paylaşımcı Üye
Merhaba 2 aylık bir kuşum var kendisin çok seviyorum hep gagasindan öperim oda beni dudağımdan yada burnumdan öpüyor
bunun bir zararı varmı onun açısından?

Aslında öpmesek daha iyi insandan hayvana geçip hasta eden veya hayvanlardan insana geçip hasta eden mikroplar mevcut. Kuş hastalanabilir sizden mikrop geçebilir ama bende dayanamıyorum öpüyorum hepMerhaba 2 aylık bir kuşum var kendisin çok seviyorum hep gagasindan öperim oda beni dudağımdan yada burnumdan öpüyorbunun bir zararı varmı onun açısından?
Çok tatlılar dayanamıyorum valla oda çok seviyor çok yapmamaya çalışıyorum ama cevabın için sağol daha dikkatli olucamAslında öpmesek daha iyi insandan hayvana geçip hasta eden veya hayvanlardan insana geçip hasta eden mikroplar mevcut. Kuş hastalanabilir sizden mikrop geçebilir ama bende dayanamıyorum öpüyorum hep![]()
Şayet sigara kullanmıyorsa insanlar,ağız bakımları tamsa ve hijyen koşulları durumu destekliyorsa öpülebilirüstünüze alınmayın sakın herşeyin başı hijyen
![]()
Ne güzel sakında içmeyin derim bende hiç kullanmadımÇok haklısınız sigara içmiyorum yaşım 14
hergun dişlerimi fircaliyorum hijyen herşeyin başı teşekkür ederim yardımın için
![]()