Muhabbet kuşunun hareketlerinde değişiklik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elifia00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elifia00

Yeni Üye
Merhaba, kuşum normalde çok cıvıl cıvıl ve sürekli ses çıkaran bir kuş. Ama 2 gündür olduğu yerde tüylerini kabartıyor sağ gözünü 3 4 saniyelik kapatıyor hiç ötmüyor ve sık sık kendini kaşıyor. İshal değil yeme içmesinde bir anormallik yok ama normalde hiç böyle olmazdı suyuna vitamin kattım sorun ne olabilir ne yapabilirim ?

yerini çok değiştirmemeye çalışıyorum ama 2 gün öncesinde kalabalık bir ortam vardı misafirler olduğu için çok sese maruz kalmış olabilir normalde kalabalığa girdiğinde daha fazla öter cıvıl cıvıl olurdu ama o gün hiç sesi çıkmıyor kafasını gömmüş bir şekilde duruyordu

Yemini değiştirdiniz mı?Yem ne kullanıyorsunuz?Meyve sebze yiyor mu?Vitamin v s.kullanıyor musunuz?
Her ihtimale karşı kuşunuzun videosunu ve dışkı resmini paylaşır mısınız?

Merhaba, kuşum normalde çok cıvıl cıvıl ve sürekli ses çıkaran bir kuş. Ama 2 gündür olduğu yerde tüylerini kabartıyor sağ gözünü 3 4 saniyelik kapatıyor hiç ötmüyor ve sık sık kendini kaşıyor. İshal değil yeme içmesinde bir anormallik yok ama normalde hiç böyle olmazdı suyuna vitamin kattım sorun ne olabilir ne yapabilirim ?
Kuşu görsek bi.
Streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz buraya linki atın kuşun güncel videosunu paylaşın. Ve son yaptığı dışkılarının görüntüsü de kaydedin.

Dışkı ve video isteriz. Bı şekilde yorum yapılamaz

Yemini değiştirdiniz mı?Yem ne kullanıyorsunuz?Meyve sebze yiyor mu?Vitamin v s.kullanıyor musunuz?
dışkı resmi şuan elimde yok kafesini yeni temizledim ishal değil ama en belirgin halini en kısa zamanda atacağım

yemini değiştirdim muz verdim bugün çok az yedi severek vitamin de jessy multivit kullanıyorum suyuna katıyorum

sürekli kafasını gömüp yatıyor ve etrafı ısırma eğiliminde parmağımı kopartacak derecede ısırıyor normalde böyle değildi

sürekli kafasını gömüp yatıyor ve etrafı ısırma eğiliminde parmağımı kopartacak derecede ısırıyor normalde böyle değildi
Elinizde takviye var mı?Neler olduğunu yazarsanız iyi olur.Düzenli kullanıyor musunuz?.Yem ne kullanıyorsunuz veya yem değişikliği yaptınız mı?Bunlarıda belirtirseniz bilgisi olanlar daha rahat yardımcı olmaya çalışırlar.Beyaz peçete üzerine 4-5 tane dışkı yapmış resmi olsun.
Bu arada yem yiyor mu?Su içiyor mu?

Elinizde takviye var mı?Neler olduğunu yazarsanız iyi olur.Düzenli kullanıyor musunuz?.Yem ne kullanıyorsunuz veya yem değişikliği yaptınız mı?Bunlarıda belirtirseniz bilgisi olanlar daha rahat yardımcı olmaya çalışırlar.Beyaz peçete üzerine 4-5 tane dışkı yapmış resmi olsun.
Bu arada yem yiyor mu?Su içiyor mu?
evet yeme içmede problem yok yem her zaman kullandığımı kullanıyorum markasını bilmiyorum takviye sadece jessy multivitamin var peçeteyi serdim dışkı yapmasını bekliyorum ama kaşınıyor sık sık

Kuşta hastalık ilerlemiş teşhis için zaman kaybedecek durumda değiliz. Veterinerden enroflaksasin veya amoksisilin veya benzeri antibiyotik alın ayrıca eczaneden triflukan alın yarım suluğa her birinden 6 damla katarak başlayın. İlaçları alır almaz 2 saat arayla her bir ilaçtan 1 damla ağzına damlatın.

Kuşta hastalık ilerlemiş teşhis için zaman kaybedecek durumda değiliz. Veterinerden enroflaksasin veya amoksisilin veya benzeri antibiyotik alın ayrıca eczaneden triflukan alın yarım suluğa her birinden 6 damla katarak başlayın. İlaçları alır almaz 2 saat arayla her bir ilaçtan 1 damla ağzına damlatın

Kuşta hastalık ilerlemiş teşhis için zaman kaybedecek durumda değiliz. Veterinerden enroflaksasin veya amoksisilin veya benzeri antibiyotik alın ayrıca eczaneden triflukan alın yarım suluğa her birinden 6 damla katarak başlayın. İlaçları alır almaz 2 saat arayla her bir ilaçtan 1 damla ağzına damlatın.
bugün hemen alıcam dışkısıda koyu yeşil renkte

Geri