Medya öğesini görüntüle 622 Dostum Fotoda Anlaşılmıyor diyeVideo YükledimResim çekebilme şansınız var mı ?
Yumurta olabilir düşüncesindeydim ama iki kuş da dişiymiş. Astım tarzı bişey olabilir ne zamandır var ?Medya öğesini görüntüle 622 Dostum Fotoda Anlaşılmıyor diyeVideo Yükledim
İki kuşunuz da dişi.Yaklaşık 2 3 Gündür Var Diğer Kuş Erkek
Valla Dostum Bize Petshopta Diğerini Erkek Diye Sattılarİki kuşunuz da dişi.
Petshop genelde böyledir zaten satmak için her kuş her cinsiyete döner. Siz resimlerini atın yüzlerinin diğer arkadaşlar da benim dediğimi diyecektir sizeValla Dostum Bize Petshopta Diğerini Erkek Diye Sattılar
Erkek Diye Düşündüğümüzün Burnu Mavi Tek Bildiğim O Valla Biz Folluk Aldık Hazırlık Filan YaptıkPetshop genelde böyledir zaten satmak için her kuş her cinsiyete döner. Siz resimlerini atın yüzlerinin diğer arkadaşlar da benim dediğimi diyecektir size
Videodan gördüğümü söyledim ben foto atarsanız emin olmuş olursunuz tabi size kalmış.Erkek Diye Düşündüğümüzün Burnu Mavi Tek Bildiğim O Valla Biz Folluk Aldık Hazırlık Filan Yaptık
Size Güveniyorum Sonuçta Anlamıyorum Ki DostumVideodan gördüğümü söyledim ben foto atarsanız emin olmuş olursunuz tabi size kalmış.
Teşekkürler bende sadece belki video yanıltıyordur diye dedim.Size Güveniyorum Sonuçta Anlamıyorum Ki Dostum
Şuan Gayet Aktif Sadece Ikınır Gibi Yapıyor Makatında Dışkı Var Zannedersem Düşürmeye Çalışıyor Vitamin Filan Verdik