valla ben anlamadım sanırım ama sen canlı goruosun dısınınkı turuncuysa erkegınkıde kırmızıysa zaten kesındır nettırbunlar da mı net değil ya cins,yet için ya
valla ben anlamadım sanırım ama sen canlı goruosun dısınınkı turuncuysa erkegınkıde kırmızıysa zaten kesındır nettırbunlar da mı net değil ya cins,yet için ya
Bize göre öylevalla ben anlamadım sanırım ama sen canlı goruosun dısınınkı turuncuysa erkegınkıde kırmızıysa zaten kesındır nettır
Yeni resimleri bekliyoruz o zamancok sagol rengı koyu olucak heralde kafa ve kanatlar sıyahlasdımavi olucak gıbı gelıor bana
İnsallah atıcamYeni resimleri bekliyoruz o zaman![]()
Erkeğin erkege kur. Yapdıgını gordum ccokkezBize göre öyleKur ötüşü de yapıyolar
Heralde iki dişi yapmaz birbirne
yoksa yapar mı
![]()
İnsallah oledır ben cok anlamıom dedım Gı bıKafam da deli sorular![]()
napıcam ben yaa
Diğer erkeği de yolladım
Ama ötüşleri dişi erkek
![]()
hosgeldin bende durumlar iyi suanlik masallah yavrular buyuyorben geldimmmmkeyifler ne alemde? bende hiçbir gelişme yok
![]()
amın ınsallahoh oh ömerim ha<di hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallahacaba ne renk olacaklarrrr
hahahahha alemsın ha sakırmavi boncuk
benimkilerde hala tık yok ama şüphe uyandıran davranışlar var sanki. dişi sürekli yavruluğun girişinde. hani tüneği sokmuştumya yavruluğun içine. tam yuva girişinde kafayı uzatıp uzatıp içeri bakıyor ama sanki girmeye cesareti yok gibi. kurlaşmalar filan devam ama tık yok
iktidarsızlarmıdır nelerdir artık çözemedim
viyagra alıp içiricem yakında
bi onu denemedim onuda denemeden ölmeyeyim bari
![]()
sanırım ınsallah sıkıntı cıkmazda ben bu korkuyla bu telasla kafayı yerı msonundadurdun durdun turnayı gözüden vurdun hee sonunda![]()
masallah saolun valla dogru dıorsunuz bıde ben cok korkuorum bısı olur dıe korkdugu basına gelırmıs ınsanın varya napıcamı bılmıorum arkadaslar kafayı yıcem cok takıorum herseyı bana yol gosterınÇok şanslısınız maşallah .Bakın biz maşallah diyoruz. Ama siz kendi nazarınızı değdirceksiniz hayvanlara
![]()
Kelin ilacı olsa kendi başına sürerdimasallah saolun valla dogru dıorsunuz bıde ben cok korkuorum bısı olur dıe korkdugu basına gelırmıs ınsanın varya napıcamı bılmıorum arkadaslar kafayı yıcem cok takıorum herseyı bana yol gosterın![]()
aynen oyle yav napcaz bız kafayı yıcem sonunda benKelin ilacı olsa kendi başına sürerdi![]()
Bende o durumdayım.Başkasına çok sakın şekilde davranırken şu şundandır derken kendi sıpalarıma gelince bir panik bir atak amanın
![]()
![]()