yaramaz.böyle şeyleri kullanmayın.havuç verebilirsiniz.DİŞİYİ KIZIŞTIRMAK İÇİN KIZIŞTIRICI DAMLA İŞE YARAMI...
Bu tür şeyler zararlı, havuç yedirebilirsiniz. (Havuç mamasıda olur.)DİŞİYİ KIZIŞTIRMAK İÇİN KIZIŞTIRICI DAMLA İŞE YARAMI...
Nijer tohumu verebilirsiniz her gün yumurta maması yapıp verirseniz kızışırDİŞİYİ KIZIŞTIRMAK İÇİN KIZIŞTIRICI DAMLA İŞE YARAMI...
İnternetten almak yerine kendin yapmak dahada sağlıklıelma kızgınlığı alıyor diye biliyorum elma vermeyin. internette kızıştırıcı mamalar mevcut onlara bakabilirsiniz. Damlayı kullanmayınız
evet, internetten tarifine bakıp yapabiliriz anlamında söyledimİnternetten almak yerine kendin yapmak dahada sağlıklı![]()
Aklıma gelmedi, özür dilerimevet, internetten tarifine bakıp yapabiliriz anlamında söyledim![]()
Abi erkek istiyo da dişi izin vermiyo kızıştırıcı aldım çok sağol...Eczaneden evigen e vitamini alın her mamaya 1 tüp ekleyin. 5 tane var zaten bu tüpler bittiğinde erkek Mermi gibi olur..
abi birde ben yavaş yavaş üretime başıyorum sende kuş piyasası nedir petshopa asla satman 1 kuşa 50 tl veriyolar ben ortalama 120 diyom nasıl abi albinoEczaneden evigen e vitamini alın her mamaya 1 tüp ekleyin. 5 tane var zaten bu tüpler bittiğinde erkek Mermi gibi olur..
Bendeki kuşlar 400 den başlıyor.. Jumbo,İngiliz,Hollanda ve Show besliyorum..abi birde ben yavaş yavaş üretime başıyorum sende kuş piyasası nedir petshopa asla satman 1 kuşa 50 tl veriyolar ben ortalama 120 diyom nasıl abi albino
Ve hepsi ateş ediyor Guvercin gibiBendeki kuşlar 400 den başlıyor.. Jumbo,İngiliz,Hollanda ve Show besliyorum..
DİŞİYİ KIZIŞTIRMAK İÇİN KIZIŞTIRICI DAMLA İŞE YARAMI...
ABİ ALBİNO VE JUMBO BUNUN YARU LARI NE KADARA SATAYIM ABİ 150 NASIL ABİBendeki kuşlar 400 den başlıyor.. Jumbo,İngiliz,Hollanda ve Show besliyorum..
ABİ BİRDE YUVALIĞA BİR ŞEY KOYMASSAK BİR ŞEY OLURMU..Bendeki kuşlar 400 den başlıyor.. Jumbo,İngiliz,Hollanda ve Show besliyorum..
maz yumurtalar zarar görebilir.ABİ BİRDE YUVALIĞA BİR ŞEY KOYMASSAK BİR ŞEY OLURMU..