cikiciki Meraklı Üye Katılım 5 Nis 2013 Mesajlar 156 Tepkime puanı 0 17 Eyl 2013 #1 Crested-Tepeli Anthracite-Parlak Kömür Blackface-Siyah Yüz Fallow-Devetüyü Halfsider-Çift Yüz Lacewing-Zarkanat,Dantelkanat Mottle-Alaca Saddleback-Çukur Bel Slate-Barut ? Clearbody-Lekesiz
Crested-Tepeli Anthracite-Parlak Kömür Blackface-Siyah Yüz Fallow-Devetüyü Halfsider-Çift Yüz Lacewing-Zarkanat,Dantelkanat Mottle-Alaca Saddleback-Çukur Bel Slate-Barut ? Clearbody-Lekesiz
Mehmet Nuri Alkayış Emektar Üye Katılım 14 Tem 2013 Mesajlar 1,142 Tepkime puanı 1 17 Eyl 2013 #2 +çok teşekkürler paylaşım için
E Emre ERTURK Guest 17 Eyl 2013 #3 mehmet nuri' Alıntı: +çok teşekkürler paylaşım için Genişletmek için tıkla ... Benim kafeste bundan sizede kucuk geliyormu?
mehmet nuri' Alıntı: +çok teşekkürler paylaşım için Genişletmek için tıkla ... Benim kafeste bundan sizede kucuk geliyormu?
Mehmet Nuri Alkayış Emektar Üye Katılım 14 Tem 2013 Mesajlar 1,142 Tepkime puanı 1 17 Eyl 2013 #4 savior angel' Alıntı: Benim kafeste bundan sizede kucuk geliyormu? Genişletmek için tıkla ... biraz daha düzgün yazarsanız ne demek istediginizi anlaya bilirim
savior angel' Alıntı: Benim kafeste bundan sizede kucuk geliyormu? Genişletmek için tıkla ... biraz daha düzgün yazarsanız ne demek istediginizi anlaya bilirim
E Emre ERTURK Guest 17 Eyl 2013 #5 mehmet nuri' Alıntı: biraz daha düzgün yazarsanız ne demek istediginizi anlaya bilirim Genişletmek için tıkla ... K.b bazi harfler yokda benim kafesimde sizin kafesinizin aynisi. Olculeri sizede kucuk geliyormu. Ben bide disi almayi dusunuyorum.
mehmet nuri' Alıntı: biraz daha düzgün yazarsanız ne demek istediginizi anlaya bilirim Genişletmek için tıkla ... K.b bazi harfler yokda benim kafesimde sizin kafesinizin aynisi. Olculeri sizede kucuk geliyormu. Ben bide disi almayi dusunuyorum.