Karadeniz Pet

nasıl eş tutturabilirim?

hakan97

Meraklı Üye
Katılım
20 Eki 2016
Mesajlar
256
Tepkime puanı
21
merhabalar geçen cumartesi 2 tane muhabbet kuşu aldım biri dişi biri erkek olmak üzere eşlerini kendi seçtiklerini biliyorum fakat başka kuş yoktu ingiliz olarak kuşları alalı 3 gün oldu ortama alışma süreci var tabiki erkek dişiye göre daha hareketli dişi daha sakin erkek 2 yaşında dişi ise tahminimce 1 yaşlarında sormak istediğim soru şu bu kuşları nasıl eş yapabilirim resiimlerini paylaşıyorum yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)



IMG_2816.JPG
IMG_2822.JPG
 
Maşallah güzel kuşlar ayırma yöntemini denedinmi.
 
Kuşlar birbirine yem kuşuyorlarmı kasıyorlarmı. Ve yan yana durduklarında kavga varmı yokmu. Eğer bunlar varsa zaten es olmuşlardır.
 
Kuşlar birbirine yem kuşuyorlarmı kasıyorlarmı. Ve yan yana durduklarında kavga varmı yokmu. Eğer bunlar varsa zaten es olmuşlardır.
size şöyle söyliyeyim ne birbirlerine kusma var ne kaşıma nede kavga sanki ikiside birbirinin farkında değil gibiler hiç tepkili değiller
 
İngilizlerde ağır kanlıdır ondan:) bunlar yoksa direk ayırın yuva erkeğin olduğu yerde olsun 15 gün ayırın ve bu süreçte mamada verin 15 gün sonra birleştirin eş olurlar büyük ihtimalle.
 
peki teşekkür ederim ama benim artı bir sorunum daha var ben kastamonuda yaşıyorum öğrenciyim ailem istanbulda biz ara tatile girdik haftaya bugün istanbula gideceğim burda onlara bakacak kimsem yok mecburen onları yanımda götüreceğim bu aşamada doğabilecek sorunlar neler olabilir ona göre önlem almalıyım
 
Alabileceğin pek bir önlem yok. Götürürken soğuktan koru. İki tane küçük taşıma kutusu temin et ayrı ayrı kutulara koy bir çantaya koy çantanın feurmarını azıcık açık bırak hava alabilmeleri için. Başka yapılacak birşey yok.
 
Haftaya yolculuk yapacaksanda şuan yumurtalamasın zaten sıkıntı olur


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
ben kafesiyle götürmayi düşünüyorum bir battaniyeyle etrafını sarıp üstünü açık bırakıp
 
Yer değişikliği yolculuk dişi kuşu strese sokabilir


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
zaten çiftleşmeselerde olur sadece eş tutsunlar döndüğümde çiftleşirler
 
Geri
Üst