Furkan ŞAFAK
Paylaşımcı Üye
Maşallah güzel kuşlar.
Yeni kafesin de hayırlı olsun bu arada. Ben de almayı düşünüyordum ama sitede "Nakliye sırasında oluşabilecek hasarlardan firmamız sorumlu değildir. " uyarısını görünce içime bir kurt düşmedi değil.
80 LİK ÇİFTEHANE nikel kaplama şu kafesi beğendim bende ama diğer ölçüleri yazmıyor.
80 LİK ÇİFTEHANE nikel kaplama şu kafesi beğendim bende ama diğer ölçüleri yazmıyor.
çiftanelerde en büyük 80 cm standart.bu ilandada en büyüğü diyor
yani 80cm
Bende resimdeki kafesten var, Eftal çifthane kafes ismi, ithal bir kafes, kafeste tek bir kuşunuz varsa yatay telli kullanabilirsiniz ama çift kuş besliyorsanız yatay telden daha önemli unsurlar var, en az 40 boy, tava şeklinde çekmeceli ve ızgaralı olması gibi, ben genellikle 60 cm boyunda tavalı ve ızgaralı dikey telli kafesler kullanıyorum, çekmece sayesinde temizliği kolay oluyor, ızgara sayesinde kuşlar dışkılarını yemiyor, geniş kafeste ise istedikleri gibi uçuyorlar, amacınız üretim ise dikey telli olsa da olur...ben sırf buyuzden kafesimi normal bir kafesle değiştim vallaha arkadaşalrda yatay tel olsun deyince.yatayıda bulamayınca hemen değiştim kuş gelmeden.ama araştırmalarım devam ediyor
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:42 -->-> Daha önceki mesaj 01:38 --
YATAY TELLİ BÜYÜK BOY ÇİFTAHANE bakın yatay telli buldum hemede izmirde özkanatlar kafescilikmiş