Ne kadar dayanabilirler?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ömerve
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ömerve

Emektar Üye
Daha önce yolculuk tecrübemiz oldu.O konu da sıkıntım yok yapmam gerekenleri ve tedbirleri biliyorum.Ancak benim sormak istediğim farklı bir soru var. Törene gidicez bir kaç günde kalıcaz gittiğimiz yerde.O yüzden evde bırakmıcam.Biz yanlarındayken sorun yok.Ancak törenin ne kadar süreceği hakkında fikrimiz yok.Bu süreç içersinde arabada durmak zorundalar.Daha önce götürdüğümde üstlerine tşört geçirip çarşaf örterek bırakmıştım.4,5-5 saat kadar kaldılar arabada bir sorun çıkmadı şükür.Geldiğimizde gayet keyifleri yerindeydi.Şİmdi ne kadar duracağımızı bilmediğimiz için ki bu kadar uzun olacağını sanmıyorum ama diyelim ki sürdü:

Arabadan inmeden önce streç film ile saracağım kafeslerini ve üstlerine yine çarşaf örteceğim.Tabi ki nefes alacakları boşluğu bırakacağım.Bu şekilde ne kadar süre durabilirler acaba?Ne kadar zamandan sonra sorun teşkil eder?Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için.

Niye çarşaf örtüyosunuz ? streç film yeterli olur kenarlara yem ve suluk takın sallanmıycak bir yere koyun yem ve suluarı bitene kdar dayanırlar.

Niye çarşaf örtüyosunuz ? streç film yeterli olur kenarlara yem ve suluk takın sallanmıycak bir yere koyun yem ve suluarı bitene kdar dayanırlar.
Hava soğuk ya o yüzden üşüsünler istemiyorum.Ne kadar duracakları da belli olmadığı için ne kadar kalın örtersem o kadar iyi diye düşündüm.Zaten emniyet kemeri ile bağlıyorum :) Aynen yem ve sulukları da olucak zaten.

Ben istanbuldan zonguldağa sipariş ettim 6-7 saat falan sürürüyo otobüsle yem ve suları yoktu 2side sağlıklı geldi o sallantılı yolculukta.bence bişey olmaz .

kısa süreli in bin yapacağım zamanlarda bu şekilde bir taktik kullanıyorum.Arabada çıkarıyorum tşörtleri.Klima veya cam durumuna göre de üstlerine örtü vs atıyorum.Çarpmasını engellemek için.Dediğim gibi sallanmamları içinde kemer takıyorum.Bende çok yolculuk yaptım sıpalarla :D Antalyadan İzmireydi en uzunu :)Dedim gibi yanlarında olunca sıkıntı yok.Diğerini de deneyimledik ama daha iyi bilenlere sormakta fayda var tabi ki :) Teşekkürler yorumunuz için.

Ekli dosyalar

• 20171214_122540.jpg
    20171214_122540.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 33
  • 20171217_115150 (1).jpg
    20171217_115150 (1).jpg
    2 MB · Görüntüleme: 33
Yok ben değilim kardeşim fenerli o da zaten onun kuşu :)Biz bjk ve gs liyiz: )Yeni benim kuşum öyle :D Ama o an formalarımız bulamadık :D

Aracın içi zaten belli bir süre yolculuk yapacağınız için sıcak olur ve o sıcaklık 1-2 saat arası sürer içeri soğuyana kadar ondan sonrası için kuşlarınıza örttüğünüz şeylerin etkisi başlar ki bu bahsettiğiniz saat dilimi içerisinde rahatlıkla dayanırlar

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracın içi zaten belli bir süre yolculuk yapacağınız için sıcak olur ve o sıcaklık 1-2 saat arası sürer içeri soğuyana kadar ondan sonrası için kuşlarınıza örttüğünüz şeylerin etkisi başlar ki bu bahsettiğiniz saat dilimi içerisinde rahatlıkla dayanırlar

Teşekkürler :)

Araba durana kadar içeri sıcak olacak zaten çok ısıtmayın. 22 dereceye ayarlayın kalıriferi. Suları ve yemleri olsun. 12 saat bile sorun olmaz üstlerini örtmenize bile gerek yok. Sadece yolda içeri bir sıcak bir soğuk olmasın o hasta eder. Sabit ısı olursa 0 derece bile sorun olmaz.

Araba durana kadar içeri sıcak olacak zaten çok ısıtmayın. 22 dereceye ayarlayın kalıriferi. Suları ve yemleri olsun. 12 saat bile sorun olmaz üstlerini örtmenize bile gerek yok. Sadece yolda içeri bir sıcak bir soğuk olmasın o hasta eder. Sabit ısı olursa 0 derece bile sorun olmaz.
Tamamdır hocam dikkat edeceğim.Teşekkürler.

sağ salim geldik şükür:) 6 saate yakın bırakmak zorunda kaldık araba.Ama geldiğimiz de arabanın içi gayet iyiydi.Zaten sıkı sıkı sarmıştım da her ihtimale karşı:)Ama şükür soğuk olmamış.Biz kendimizi o kadar korumalıymışız esas:)

sağ salim geldik şükür:) 6 saate yakın bırakmak zorunda kaldık araba.Ama geldiğimiz de arabanın içi gayet iyiydi.Zaten sıkı sıkı sarmıştım da her ihtimale karşı:)Ama şükür soğuk olmamış.Biz kendimizi o kadar korumalıymışız esas:)
İyi bari çok şükür [emoji4]

Aynen şükür:) Korktuğum olmadı.Dönüşte de sknti olmaz zaten :)Allahtan zarar gelmezse sağ salim de döneriz inşallah:)
İnşaallah hayırlı yolculuklar olsun

Dönüşe hazırlar:):)

Ekli dosyalar

• 20180304_110448.jpg
    20180304_110448.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 12
Geri