Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaslar. Bugun iki adet yavru kus aldim. Bunlara kasikla Mama veriyorum Ama tam olarak nekadar vermeliyim ve kac saatte bir Mama vermeliyim. Birde cinsiyetleri bellimi Acaba kuslarin. Satan kisi 1 erkek 1 disi diye Verdi.
Merhaba. Keşke bu kadar ufak almasaydınız. Bu yavruların günde 5-6 öğün beslenmeleri gerek. O kadar vaktiniz var mı? Kuşlarla sürekli beraber misiniz? Ayrıca yuvalıkta durmaları gerek. Açıkta dururlarsa cereyanda kalırlarsa hemen hasta olurlar. Tüyleri daha tamamlanmamış.
Satan kişiye de teessüf ederim. Bu kadar ufak kuş sattığı için. İnşallah iyi bakarsın da sorunsuz büyüler. Bir daha böyle bir şey yapmayın.
Satan kisi annesinin yavruya bakmadini kendisinin siringa ile besledigini söyledi , Bende tam bilmiyorum, simdilik sorun yok bakabiliyorum. Is yeri evime yakin yaklasik 4-5 Saat Ara ile 5 ml mama veriyorum. Insallah saglikli birsekilde büyürler.