birkaç ay önce çekilen resim![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yavrular sorunlu olabilir olmasa bile boyut kuculur.Dipnot : eş kuşları babamın bir arkadaşından aldım adam zamanında 4 kuş almış 2 dişi 2 erkek 1 ay kalmış bakamamış benimde haberim oldu aldım diğer iki kuşdan yavru dahi aldım sonradan satmak zorunda kaldım acaba bu iki sarı kuş kardeş olabilir mi hadi diyelim kardeşler , kardeş kuşlar eş tutar mı tutsa bile yavruları sıkıntılı olur mu ?
Bence dişibu da bugün çektiğim resim erkek mi dişi mi ?![]()
Yavrular sorunlu olabilir olmasa bile boyut kuculur.
Gözle zor, ha anca ureticisi kimse ondan ogrenebilirsiniz.Kardeş olduklarını anlama ihtimalim var mıdır ?
Gözle zor, ha anca ureticisi kimse ondan ogrenebilirsiniz.
Artık vermissiniz 1 ay daha vermeyinAkşamdan taktım hocam bu akşam çıkarayım o zaman içmeme ihtimalleri var mıdır ?
Çiftleşme olurs edende yuvaliga değiştirir isen kafes tabanına yumurtlar büyü emellerin boşa gider ilk yuvaliga değiştirHocam mükemmel bir yorum olmuş ama evde iki kafes var ikiside dolu 3.kafesi almam imkansız annem hayvansever ama fazla hayvan olunca sevmiyor [emoji23][emoji23] 3. Kuşu zor idare ediyorum biraz daha bekleyecem hareketlenme olmazsa çiftleştirmekten vazgeçecem yuvalık konusu ise cahil olduğum dönemlerde almış olduğum (acele ile) bir yuvalık çiftleşme olursa folluklu daha uygun bir yuvalık alacağım mama takviyesine başladım haftada 2 gün suya bal kattım kalamar kemiği gaga taşı var arada suyuna vitamin de damlatıyorum
Muhabbet nüfus müdürlüğüne bir dilekçe yazın [emoji16][emoji16][emoji16]Kardeş olduklarını anlama ihtimalim var mıdır ?
Zamanında erkek zannettiğimi erkek kuşumla aynı kafese koymuştum çok iyi anlaşmalarına şaşırmıştım hatta ama hala bi umudum var yahocam bu kuşların ikiside dişi. çiftleşme falan bekleme.
Biri dişi biri erkek ama erkek çok pasif duruyor bence değiş sağlam güzel bir erkek al en azından kardes şüphesi de ortadan kalkar