Kuşu aldığımız petshop 1 ay önce götürdüğümüzde 3 aylık falan demişti. 1 yaşını doldurması gerekmiyor mu çiftleşmesi için? Ve şuanda almayı düşünmemiştik kuş konuşmaz diye ve ilgisi evden gider diye sizce ne yapmalı..kuşunuz kızışmış. yanına yaşına uygun dişi bir kuş almalısın. çiftleşmek istediğinden poposunu kafesin teline sürtüyor.
Teşekkürler yardımcı olduğunuz için.Muhabbet kuşları 5-6 aylıkken de çiftleşebilirler. kuşunuz konuşuyorsa zaten, konuşan kuş kolay kolay çiftleşmez. ama bana soracak olursanız yalnız kalmasın yanına bir eş alın yavrusunu konuşturursunuz.![]()
Petshop bize 3,5-4 aylık civarında dedibu kuş şuan kaç aylık
Merak ettim yaşı nasıl anlaşılıyor? Dediğim gibi petshop sahibi bize 4 aylık demişti şaşırdım şuanda ve konuşturmaya çalışıyoruz söylüyo hafiften o yüzden dişi almayı düşünmüyoruz ilgisi biter diyeErkek Kuş 8-9 aylık kızışmış çiftleşmek istiyor
Kafasındaki çizgilerden yaş tahmini yapılıyorMerak ettim yaşı nasıl anlaşılıyor? Dediğim gibi petshop sahibi bize 4 aylık demişti şaşırdım şuanda ve konuşturmaya çalışıyoruz söylüyo hafiften o yüzden dişi almayı düşünmüyoruz ilgisi biter diye