Karadeniz Pet

Neden kavga ederler?

salahattin

Meraklı Üye
Katılım
3 Mar 2014
Mesajlar
101
Tepkime puanı
0
http://i.hizliresim.com/LZ5zGV.jpg

http://i.hizliresim.com/nj06zM.jpg Yaralı gaga yı görmek için bu linkler

Besleme şekli için bu link i tıklayın

Kuşlarım kuluçkaya yattı İki yavru çıkarmalarına müsaade ettim. Bu gün yavrular 25 günlük oldu. Hala yuvadan çıkmadılar anne ve babalarının beslenmesine muhtaç. Ama ne olduysa artık anne kuş babalarını istemiyor durmadan kavga ediyorlar Erkek kuşun gagasını ısırmış kanlar içinde kaldı. Yuvaya sokmuyor. kaçak göçek erkek kuş yavrulara mama götürüyor kafesin ağzından beslemeye çalışıyor. Bu durumda ne yapacağımı şaşırdım. Ne yapsam acaba?
 

Ekli dosyalar

  • Yaralama1.jpg
    Yaralama1.jpg
    561.9 KB · Görüntüleme: 26
  • yaralama2.jpg
    yaralama2.jpg
    675.6 KB · Görüntüleme: 37
bence dişi kuşunuzu ayrı bir kafese alın erkek zaten yavrulara bakıyor sonrada 1 ay dinlendirin ayrı olarak yoluna girecektir her şey
 
bence dişi kuşunuzu ayrı bir kafese alın erkek zaten yavrulara bakıyor sonrada 1 ay dinlendirin ayrı olarak yoluna girecektir her şey

Aynen Süleyman Ekinci'nin söylediklerini yaptıtkan sonra o piskopat dişiyi götürün verin bir petshop a kurtulun ondan
 
Annenin yavrularıyla bir sorunu yok Onlarla bereber yuvada duruyor acıkınca besleyecektir herhalde Erkek kuşu onlardan ayırsak daha iyi olmaz mı?
 
Erkek çiftleşmek istiyor olabilir

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Evet erkek çok azgın. Daha yavrular büyümeden 2. kuluçkaya yatırmak istiyor. Bu yüzden dişiyi çok rahatsız ediyor. Oda sinirlenince böyle öfkesini almış. Şimdi erkek yanına yaklaşmaya korkuyor. Umduğunu bulamayınca artık serin durmaya başladı. İlgisini yavrularına veriyor. Boş zamanında uyuyor. Dişide bir ay kapalı kalmanın acısını çıkarırcasına kafesin dışında dolaşıyor banyosunu yapıyor. yiyor içiyor tüylerini düzeltiyor. Odada ciiik ciiik diye tur atıyor başıma, omzuma konuyor. Dünya umurunda değil Adeta keyif çıkarıyor.
 
Geri
Üst