BeautiBird ❤️🔥
Onursal Üye
Bu arada kuşun güncel videosunu video sesi açık olarak paylaşın ve son dışkılarını da.
Bu arada kuşun güncel videosunu video sesi açık olarak paylaşın ve son dışkılarını da.
Dışkı normal. Kuşta da baya gelişme olmuş..![]()
poz920n.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 04 Aralık 2025 tarihinde yüklendi, 4080×3060 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: poz920nhizliresim.com
İlgilendiğiniz için teşekkürlerDışkı normal. Kuşta da baya gelişme olmuş..
İyotu toplam 3 gün kullanın sonra kesin. İyotun olayı çözüp çözmediğine bakalım.. Kuşta guatr vardıysa iyot ile tedavi edilir zaten.. İyotu kestikten sonra eski haline geri dönerse o zaman başka şeyr..
4 veteriner gezdik.Sorunu çözmüyorlar,İyot sorunu çözmüş çok güzel. Çözüp çözmediğine bakmak ne ? Boğaz balon gibiydi. Sönmüş resmen daha ne olsun kuş boğulmaktan kurtuldu.
Yok akciğerde bilmem ne varmış ahh şu veterinerler...
İyotu bundan sonra tam suluğa 1 damla şeklinde verin kendi içsin siz içirmeyin. Yarından itibaren beslemeyi de kesin kendi yer zaten.
Tr de maalesef ki kuşlardan anlamayan çokça veteriner bulunmakta. Bazıları da yanlış teşhis koymakta. Sorunu bulup çözemiyorlar ama para almaya gelince alıyorlar. Böyle yerler şikayet edilmeli aslında resmi kurumlara.4 veteriner gezdik.Sorunu çözmüyorlar,
fiş kesmeye çalışıyorlar.
akcigeri dolu filmini cekmemz lazım dedi 2000 verdim
Baska veterinere gittik,oksijen verilmesi lazım 1000 tl
İlgilendiğin için teşekkürler
Sizden ricam başka kuş sahiplerine fikir vermesi açısından, kuşun ilk haliyle şimdiki halini video olarak ;4 veteriner gezdik.Sorunu çözmüyorlar,
fiş kesmeye çalışıyorlar.
akcigeri dolu filmini cekmemz lazım dedi 2000 verdim
Baska veterinere gittik,oksijen verilmesi lazım 1000 tl
İlgilendiğin için teşekkürler
Düzelmişti,yemek yiyordu.Ötuyordu.Göz kirpiyordu.Konuya yorum yazmadınız ama @kirli
Yorum yazalım ki bilgi yayılsın. Yorumunuzu bekliyoruz.
Bu arada kuşun son durumu nedir?
Çok üzücü ,niye öyle yaptı ki..Düzelmişti,yemek yiyordu.Ötuyordu.Göz kirpiyordu.
Annem kafasina göre is yapip beslemeye çalışmış, boğazında kalmış boğulmuş hayvan.
Bugun gömdüm