Nefes alma güçlüğü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Y94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gelişmeler nasıl onu yazın ona göre tavsiyede bulunalım. Neden kesik kesik verdiniz ?
cuma günü evde olmadığım için veremedim perşembe de aldığım gibi kullanmaya başladığım için yarım gün oldu. bir de 4 5 saatten fazla durursa zarar verir, saatini ayarlayamam belki diye korkup 4 saatte bir falan değiştirdim çok iyi bilmediğimden. kaç saatte bir değiştirmeliyim?
kuşta nefes almaya çalışma hareketlerinin sıklığı azaldı gibi sanki bana mı öyle geldi bilmiyorum, ama bitmedi. şu an uyuyor, kuyrukta hareket görmüyorum. ötmesi falan yerindeydi zaten hala aynı, iştahında da sıkıntı yok. ama kuşum zaten normalde de çok hareketli değil genelde sakin küçüklüğünden beri, o yüzden çok anlayamıyorum halsiz mi değil mi. dışarı çıkardığımda uçuyor, eşiyle ilgileniyor, kafeste oyuncaklarıyla da ilgileniyor ara sıra, özellikle salıncağına kur yapıyor. bir de son yaptığı bazı dışkıları öncekilere göre daha suluydu.
şimdi üç dört kere uçurdum viklemesi çarşamba günkü kadar belirgin değil, azalmış ancak yanına kulağımı getirince hala biraz duyuyorum.

Son düzenleme:
İyotlu suyu sabah verin akşama kadar dursun. Her sabah yenileseniz yeter.
Evet lügol solisyon olacak %2 veya %5 olabilir. 5 olursa tam suluğa 1 damla katarsınız.
Burda söylemişim zaten. Her sabah yenilersiniz diye. Zarar verecek olsa önermem merak etmeyin. Gelişmelerin ne yönde olduğunu yazmamışsınız

cuma günü evde olmadığım için veremedim perşembe de aldığım gibi kullanmaya başladığım için yarım gün oldu. bir de 4 5 saatten fazla durursa zarar verir, saatini ayarlayamam belki diye korkup 4 saatte bir falan değiştirdim çok iyi bilmediğimden. kaç saatte bir değiştirmeliyim?
kuşta nefes almaya çalışma hareketlerinin sıklığı azaldı gibi sanki bana mı öyle geldi bilmiyorum, ama bitmedi. şu an uyuyor, kuyrukta hareket görmüyorum. ötmesi falan yerindeydi zaten hala aynı, iştahında da sıkıntı yok. ama kuşum zaten normalde de çok hareketli değil genelde sakin küçüklüğünden beri, o yüzden çok anlayamıyorum halsiz mi değil mi. dışarı çıkardığımda uçuyor, eşiyle ilgileniyor, kafeste oyuncaklarıyla da ilgileniyor ara sıra, özellikle salıncağına kur yapıyor. bir de son yaptığı bazı dışkıları öncekilere göre daha sulu.
şimdi üç dört kere uçurdum viklemesi çarşamba günkü kadar belirgin değil, azalmış ancak yanına kulağımı getirince hala biraz duyuyorum.
burada gelişmelerden bahsettim.

Muhtemelen çok az iyot almış ve bir tık iyileşme olmuş ama tam düzelmemiş. Siz tam suluğa 1 damla şeklinde 3 tam gün destek verin.

• Beğen
Tepkiler: Y94
dediğiniz gibi 3 gün iyot koydum, gün içinde nadiren nefes alamama hareketini yapıyor(cuma günü gördüm, dün kuşumun yanında değildim, bu sabah arka arkaya birkaç kere yaptı ama eskisine göre nadirleşti.) fakat uçuş sonrası vikleme kesildi. faydası olduğunu düşünüyorum açıkçası.

dediğiniz gibi 3 gün iyot koydum, gün içinde nadiren nefes alamama hareketini yapıyor(cuma günü gördüm, dün kuşumun yanında değildim, bu sabah arka arkaya birkaç kere yaptı ama eskisine göre nadirleşti.) fakat uçuş sonrası vikleme kesildi. faydası olduğunu düşünüyorum açıkçası.
1 bardak suya 1 damla katarak suluğuna aktarın. 3 günde o şekilde devam edelim. Gelişmelere göre yol çizeriz.

3 günlük iyot süreci 30 mayıs sabahı sonlanmıştı, bugün dediğiniz gibi bir bardak suya bir damla koyup suluğuna aktardım. 3 gün de böyle devam edeceğim.

Geri