cuma günü evde olmadığım için veremedim perşembe de aldığım gibi kullanmaya başladığım için yarım gün oldu. bir de 4 5 saatten fazla durursa zarar verir, saatini ayarlayamam belki diye korkup 4 saatte bir falan değiştirdim çok iyi bilmediğimden. kaç saatte bir değiştirmeliyim?Gelişmeler nasıl onu yazın ona göre tavsiyede bulunalım. Neden kesik kesik verdiniz ?
kuşta nefes almaya çalışma hareketlerinin sıklığı azaldı gibi sanki bana mı öyle geldi bilmiyorum, ama bitmedi. şu an uyuyor, kuyrukta hareket görmüyorum. ötmesi falan yerindeydi zaten hala aynı, iştahında da sıkıntı yok. ama kuşum zaten normalde de çok hareketli değil genelde sakin küçüklüğünden beri, o yüzden çok anlayamıyorum halsiz mi değil mi. dışarı çıkardığımda uçuyor, eşiyle ilgileniyor, kafeste oyuncaklarıyla da ilgileniyor ara sıra, özellikle salıncağına kur yapıyor. bir de son yaptığı bazı dışkıları öncekilere göre daha suluydu.
şimdi üç dört kere uçurdum viklemesi çarşamba günkü kadar belirgin değil, azalmış ancak yanına kulağımı getirince hala biraz duyuyorum.
Son düzenleme: