Foxin Yeni Üye Katılım 22 Haz 2017 Mesajlar 58 Tepkime puanı 1 27 Tem 2017 #1 Arkadaşlar 4 eczane ye sordum hepsi buralar da olmaz dedi bulan arkadaşlar nasıl bulabiliyor? Ankara dayım. İnternetten alabileceğimiz yer yok mu? :/ Veterinerler de olur mu acaba? :/
Arkadaşlar 4 eczane ye sordum hepsi buralar da olmaz dedi bulan arkadaşlar nasıl bulabiliyor? Ankara dayım. İnternetten alabileceğimiz yer yok mu? :/ Veterinerler de olur mu acaba? :/
gosling Yeni Üye Katılım 24 Tem 2017 Mesajlar 80 Tepkime puanı 6 27 Tem 2017 #2 Veteriner ilacı olduğu için veterinerlerde rahatlıkla bulabilirsin.
Foxin Yeni Üye Katılım 22 Haz 2017 Mesajlar 58 Tepkime puanı 1 27 Tem 2017 #3 Berke Kocabaş' Alıntı: Veteriner ilacı olduğu için veterinerlerde rahatlıkla bulabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Petshop avidiare önerdi de almadım. Solunum yolu olduğu için benim sorunum. Çoğu veteriner de bulunur mu?
Berke Kocabaş' Alıntı: Veteriner ilacı olduğu için veterinerlerde rahatlıkla bulabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Petshop avidiare önerdi de almadım. Solunum yolu olduğu için benim sorunum. Çoğu veteriner de bulunur mu?
Foxin Yeni Üye Katılım 22 Haz 2017 Mesajlar 58 Tepkime puanı 1 28 Tem 2017 #4 Berke Kocabaş' Alıntı: Veteriner ilacı olduğu için veterinerlerde rahatlıkla bulabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Bugün veterinere gittim ordada yok. Eczane, petshop, veteriner hepsi üretimi durdu diyor. Acaba aynı etkiye sahip başka bir ilaç önerebilirmisiniz?
Berke Kocabaş' Alıntı: Veteriner ilacı olduğu için veterinerlerde rahatlıkla bulabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Bugün veterinere gittim ordada yok. Eczane, petshop, veteriner hepsi üretimi durdu diyor. Acaba aynı etkiye sahip başka bir ilaç önerebilirmisiniz?
Foxin Yeni Üye Katılım 22 Haz 2017 Mesajlar 58 Tepkime puanı 1 29 Tem 2017 #5 Arkadaşlar neden kimse yardımcı olmuyor ya altı üstü bir ilaç ismi istedim. Koskoca forumda bilen kimse yok mu? Aynı etkiye sahip bir ilaç
Arkadaşlar neden kimse yardımcı olmuyor ya altı üstü bir ilaç ismi istedim. Koskoca forumda bilen kimse yok mu? Aynı etkiye sahip bir ilaç