Kemal beyİshal falan yapmaz ama çok fazla verirsen yağlanmaya sebeb olur.O yüzden yemle vereceksen 5 ölçek yem 1 ölçek nijer şeklinde, Ayrı bir kapta verirsende 1-2 çay kaşığı vermen yeterli olacaktır.
Banada bi yardım edermisiniz ben yeniyimbugün yazmıştım ama cevap verildimi verilmedimi bilmiyorumKemal bey
Benim dişi kuşumun gagası çok koyu kahve kızıl gibi erkekle çok güzel anlaşıyolar ama çiftleşmediler daha sanırım ve yumurtlamıyo 3 aydır beraberler artık yuvayı kemirme içini boşaltma faslı çoktan bitti ama hiç yumurta yok gagası niye öyle oldu acabaBanada bi yardım edermisiniz ben yeniyimbugün yazmıştım ama cevap verildimi verilmedimi bilmiyorum
Kuşların evcilmi?Değilse şunları yapacaksın Kuşu Balkona koymanı şiddetle tavsiye ederim balkona koyamazsan fazla ses ve gürültünün olmadığı insanların az girdiği yere koyacaksın sularına yemlerine bol bol kızıştırıcı yem takviyesi yapmalısın ve kuşu günde 5 dk dan fazla görmeyeceksin eğer hala bu yöntem işe yaramıyorsa kafesleri ayırcaksın yuvalık erkekte kalacak her iki kafesede sana tavsiyem haşlanmış yumurtanın sarısını beyazını kabuğunu rendeliceksin bir kaba koyup kuşlara vereceksin sana tavsiyem 30 gün boyunca kafesleri ayrı kalsın birde bence kafesleri yan yana koy ki kuşlar birbirini daha çok özlesinler bunlardan hiçbiri işe yaramıyosa yeni kuş alBenim dişi kuşumun gagası çok koyu kahve kızıl gibi erkekle çok güzel anlaşıyolar ama çiftleşmediler daha sanırım ve yumurtlamıyo 3 aydır beraberler artık yuvayı kemirme içini boşaltma faslı çoktan bitti ama hiç yumurta yok gagası niye öyle oldu acaba