Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
7-8 aylık bi erkek kuşum var,eş almak istiyorum pet shoptan nası seçicem kuşu? Orda bi gece bırakmam gerektiğini söylediler öyle mi yapsam acil yardım lütfen
eğer güvenilir bir yer değilse ki bence güvenilirse de bırakma bir hafta önce aynı şekilde ben de erkek kuşuma eş almak istedim orada bir kaç saat bırakmam gerektiği söylendi 2 gün sonra kuşum hastalandı ve 3 gün içinde kaybettim bir sürü kuş var sonuçta ve hastalık bulaşabiliyor hele bir de kuşunuza alıştıysanız sizin için tam yıkım oluyor
Diğer kuşların arasından kendisi seçmesi daha mantıklıdır, siz alıp eve getirip yanına atıp eş tutmasını beklemeniz daha zor bir ihtimaldir. En güzeli kuşunuzu eşini seçeceği süre zarfında orda bırakmanız.
Oğlunuz petshop azınlıkların arasında idi sesini çıkartamadı, şimdi kendi evine geldi çalıyor sopayı dişiye değil mi? 1-2 gün gözlemleyin bakın, daha sonra ciddi yaralar verirse götürüp değişirsiniz. Bu arada tanıdığınız birisinin üretim hanesi var ise oradan seçin derim.