D DİNÇER Guest 20 Ara 2013 #2 kardeşim sabırlı ol her sorunun cevabını herkes bilemez bilen görmemiş de olabilir mesela ben senin hangi sorundan bahsettiğini bilmiyorum -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:11 -->-> Daha önceki mesaj 15:09 -- şimdi gördüm lakin cevap veremeyeceğim daha önce hiç karşılaşmadığım bir problem
kardeşim sabırlı ol her sorunun cevabını herkes bilemez bilen görmemiş de olabilir mesela ben senin hangi sorundan bahsettiğini bilmiyorum -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:11 -->-> Daha önceki mesaj 15:09 -- şimdi gördüm lakin cevap veremeyeceğim daha önce hiç karşılaşmadığım bir problem
S SeFfAh Yeni Üye Katılım 17 Ara 2013 Mesajlar 46 Tepkime puanı 0 20 Ara 2013 #3 sorunun yanıtını bilen var bilmeyen var , bilmeyenlerin atıp tutmamasından birşey yazmaması daha iyidir doğal olarak , bu kadarda aceleci olma
sorunun yanıtını bilen var bilmeyen var , bilmeyenlerin atıp tutmamasından birşey yazmaması daha iyidir doğal olarak , bu kadarda aceleci olma
Mehmet YALÇINKAYA Paylaşımcı Üye Katılım 1 Şub 2013 Mesajlar 495 Tepkime puanı 0 20 Ara 2013 #4 arkadaş bu sitede herkes herşeyi biliyr diye birşey yok bilmeyen tabii cevaplamaz bilen zaten cevaplar sabırlı olun biraz
arkadaş bu sitede herkes herşeyi biliyr diye birşey yok bilmeyen tabii cevaplamaz bilen zaten cevaplar sabırlı olun biraz