Kargo bedeli 10 tl gözükmekte. Dahil değildir bu fiyata.http://www.bstkafes.com/index.php?page=urunler&urun-grup=a-15&urun=128
EFT / HAVALE / NAKİT fiyatı(%5) : 11.40TL yazıyor kargo ücreti burada dahil değil sanırım.
Ek olarak üstüne biniyor yani anladığım kadarıyla 21.40 tl oluyor umarım yanlış anlamamışımdır?Kargo bedeli 10 tl gözükmekte. Dahil değildir bu fiyata.
Nakit ödeyecekseniz o fiyat, kredi kartı olursa 12+10 22 lira olacak şeklinde anladım.Ek olarak üstüne biniyor yani anladığım kadarıyla 21.40 tl oluyor umarım yanlış anlamamışımdır?
Bst'den ürün alan yok mu yahu forumda bakalım yazan olursa detaylı bir şekilde anlarızNakit ödeyecekseniz o fiyat, kredi kartı olursa 12+10 22 lira olacak şeklinde anladım.
22tlye geliyor 1 tel siparis edeceğimKargo ücreti ön tel için 10 TL şahsım bst den sipariş verdim güzel ürünleri var ölçüleri verip rahatlıkla alabilirsiniz gerekirse telefon numaraları var arayabilirsiniz yardımcı olurlar
Orada yazılı bazı ölçüler var o ölçüler haricinde çok çok büyük ölçüler verildiği takdirde fark gelebilir bu doğaldır zaten sormamız lazım yine de22tlye geliyor 1 tel siparis edeceğim
Misal standartlar dısında bir ölcü verdik ek ücret koymazlar mi?
Ön tel siparis vereceğim birazdan seceneklerdeOrada yazılı bazı ölçüler var o ölçüler haricinde çok çok büyük ölçüler verildiği takdirde fark gelebilir bu doğaldır zaten sormamız lazım yine de
Evet öyleydi en son [emoji4]Ön tel siparis vereceğim birazdan seceneklerde
Kargo Fiyatı: 10 tl yazıyor kutucuk var yanında onu seçersek kredi kartından çekiyor değil mi? Toplam 22 oluyor kargoyla beraber.
Bu özelliğini beğendim en azından kapı da ödeme felan yapmıyoruz direkt çekmesi iyi olmuş teşekkür ederimEvet öyleydi en son [emoji4]
Aynen güzel ya ürünleri de güzel beğeniyorum ben şahsenBu özelliğini beğendim en azından kapı da ödeme felan yapmıyoruz direkt çekmesi iyi olmuş teşekkür ederim![]()
Uye olmadan mail ile yapiyorum bilgilerimi eksiksiz ve dogru yaptigim halde onaylanmıyor siparis sizce neden? Kart secenegine diger yapıyorum ondan olabilir mi?Aynen güzel ya ürünleri de güzel beğeniyorum ben şahsen
Site yöneticisi değilim pek detaylı bilgim yok abonelik alın sizin için mahsuru yoksa daha kesin olur gerekirse havale ile gönderin ücreti deUye olmadan mail ile yapiyorum bilgilerimi eksiksiz ve dogru yaptigim halde onaylanmıyor siparis sizce neden? Kart secenegine diger yapıyorum ondan olabilir mi?
Tamamdir tesekkur ederimSite yöneticisi değilim pek detaylı bilgim yok abonelik alın sizin için mahsuru yoksa daha kesin olur gerekirse havale ile gönderin ücreti de