kayraa kirac
Paylaşımcı Üye
Merhabalar. Disi kusumu alali bir ay oldu. Aldigim ilk gunden beri cok iyi anlasiyorlar. Zaten erkek kusum baya baya kizgin hangi disi olursa olsun ciftlesmek istiyor sanirim. Ama disi kusum biraz kucuk kaldi yaninda sanirim aldigim kisi beni kandirdi. Disi ve erkek kusum surekli yuvaliktalar. Yuvalikta erkek disiyi kıstırıyor ama bir turlu disi tam anlamiyla ciftlesmeye izin vermedi. Ikisi de bir birine yem kusuyor. Kasiyorlar opusuyorlar. Hic ayri dolasmiyorlar. Disi yuvaliga giriyor erkegi cagiriyor ama devami yok. Benden de cekinmiyorlar. Erkek kusim benim yanimda ayak atiyor disiye. Bu arada erkek kusum disinin ustune cikiyor ciftlesmeye çalışıyor ama disi kuyrugu ile kendini korumaya aliyor. Erkege hem kur yapiyor hemde ciftlesmiyor. Hergun havuc mamasi yapiyorum cok seviyorlar. Yumurta asla yemiyorlar. Sizce disi cok mu kucuk. Yemlerinde yeteri kadar kizistiricida var. Erkek kusum ugrasmayi birakacak diye korkuyorum eminim benim gibi olanlarda vardir erkegi hazir olup disisi hala yerinde sayanlar onerileriniz varmi bu konuda. Bu arada birde disi kus sizce kac aylik....
Tesekkurler simdiden..
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkurler simdiden..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi