Cihan UYĞUR
Onursal Üye
Merhaba arkadaşlar ovı avıs marka mama deneyımı olan var mı?
ben aldım kuş yemedi
Nasıl uyguladınız?
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:08 -->-> Daha önceki mesaj 23:59 --
Mama yerli bir mama bazı üreticiler iyi olduğunu söylüyor,versela vb tipi mamalar yabancı üretim aslında tavsıyeler bu yönde deneme Amaçlı bende 1,250 gr paket aldım,evde orlux versela var onunda tarıhı 3 ay geçti ama hala kullanıyorum,
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:54 -->-> Daha önceki mesaj 00:08 --
Güncel deneyimi olan yazabilir mi?bu arada içerisinde kurutulmuş kurt fark ettım
Mamanın muhabbet kuşları için olduğuna eminmisiniz. Genelde kurtlu mamalar kanaryalar içindir.
Ben hep cede kullanıyorum, ovi avis in fiyatı uygun olduğu için aldım, 1 kg cede ile 1 kg ovi avis i karıştırdım. Havuç ile nemlendirip kullandım. Kuşlar severek bitirdi...
Uğur bey uzerınde pareket yazıyor muhabbet kuşu resmı var ama daha kullanmadım,2-3 uretıcı kullandığını soyledı ortada kaldım
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:11 -->-> Daha önceki mesaj 23:10 --
Cede kendını kanıtlamış bır mama kaan bey sızın ovı avısın ıcınde kurt karıdes kurusu varmıydı?
Kurt varsa kanarya maması olabilir, benim aldığım ballı mamaydı...
Versele laga yada cede mama kullan bence.kafanda soru işareti kalmasın.olmadı kendin yap aslında en güzeli.