Duygu.Bekts
Yeni Üye
yarın oğlumu veterinere götüreceğim ve çok duygusalım. kızımla oğlum ben odaya her girdiğimde veya sandalyeden her kalktığımda kanatlarını açıp esnemeye gerinmeye başlıyorlar. yani beni selamlıyorlar
. onlar için her şeyi yapmaya hazırım. annemm tedavi masraflarından şimdiden kaçmaya çalışıyor, ultrason ve röntgen fiyatlarından bile söyleniyor. bense yarın için çok stressliyim bakalım anüsteki kitle iyi huylu mu kötü huylu mu? ama bundan sonra o kitleyi kapının önüne koyuyoruz. aptal kitlenin oğlumun canını yakmasına bi saniye bile izin vermicem. gerekirse istanbula izmire gidiyorum en iyilerinde tedavi ettiriyorum oğlumu
evet şu an az param var ama dershaneden kaydımı aldırıp o paranın üzerine çalışıp kazandığım parayı ekliyeceğim. çok iyi resim çiziyorum ve kişi başı 150 tl alıp hergün bir portre çıkarsam10-15 günde oğlumu krallar gibi tedavi ettiririm. 5 ay sonraki sınava youtube daki hocalarla çalışıp hazırlanırım nolcak. içimi dökmek çok iyi geldi. iki gündür uyku uyuyamıyorum. neyse işte dediğim gibi kimin umrunda
edit: yeni üyeyim hiçbirşey bilmiyorum felan. belki de böyle kişisel konuları açmak yasaktır. sileriim zaten

edit: yeni üyeyim hiçbirşey bilmiyorum felan. belki de böyle kişisel konuları açmak yasaktır. sileriim zaten