uba
Yeni Üye
Arkadaşlar daha önce kafes üstü oyun alanı isminde bir konu açmıştım. Oyun alanı kuş tarafından çok beğenilmiş ve kullanışlı olmuştu. Kullandıkça bazı eksiklerinin olduğunu ve yorum yapan arkaşlarında dediği gibi biraz karışık olduğunu farkettim. Yeni bir oyun alanı yapıp eksikleri gidermeye çalıştım. Eskisini sökerken dahi kuşumuz evimi neden yıkıyorsun tiriplerine girdi ve bana biraz kızdığını belli etti. Taki yenisinin yapılışını ve şekle girmesini görene kadar. Bitmeden sahiplendi. Banyo kutusuna hiç girmediği için ve suluk vazifesi görsün diye koyduğum yemlikte yıkanmaya çalıştığı için 2 adet bambu çerezliği banyo ve meyvalık yaptım. Umarım beğenirsiniz.
+-
- Eskisi kafesin üstünde +yenisi kafesi içine alacak büyüklükte oldu. (90x70x40) cm.
- Eskisi yemlik veya suluk, sebzelik takılamayacak şekilde idi. + Yenisi Çelik sert tel ile 4 ayrı malzeme takılabilecek alanı oldu.
- Dar karışıktı + Geniş ve ferah oldu.
Oyuncaklar hariç 80 TL gibi bir rakam tuttu.
+-
- Eskisi kafesin üstünde +yenisi kafesi içine alacak büyüklükte oldu. (90x70x40) cm.
- Eskisi yemlik veya suluk, sebzelik takılamayacak şekilde idi. + Yenisi Çelik sert tel ile 4 ayrı malzeme takılabilecek alanı oldu.
- Dar karışıktı + Geniş ve ferah oldu.
Oyuncaklar hariç 80 TL gibi bir rakam tuttu.
Son düzenleme: