Kemirirse sıkıntı pinpon topu kullanın benceBu zıplayan plastik topun kuşa zararı olurmu acil lütfen
tamam yarın alıcam kullanıcamda kuş oyuncağına bağlanırsa bana karşı ilgisi azalırmı acaba?Kemirirse sıkıntı pinpon topu kullanın bence
Evet oyuncağı severse size ilgisi azalabilir benim bir yavru vardı oyuncağa kur yaptı büyüdüğünde oyuncağa yeltenmeye başladı dişiyi yanına atıp zor aldım oyuncağı elinden [emoji1]tamam yarın alıcam kullanıcamda kuş oyuncağına bağlanırsa bana karşı ilgisi azalırmı acaba?
Sizde onunla ilgilenin mesela kafesinde böyle yaramazlık yapmasın siz oynayın sevin vakit geçirin çıkmak için yapıyor kerata çıkarın sizde ama sizinle oynamasını sağlayın mesela o topla kendisi değil sizinle birlikte oynasın kendisi oynarsa ilgiyi keser ama birlikte oynarsanız size de güvenir eğlendiğinde daha çok size ilgi duyarozaman oyuncak almıyım kuşumun benimle ilgilenmesini istiyorumda
uyurken benim odamda dursa bir sıkıntı olmaz değil mi ?Sizde onunla ilgilenin mesela kafesinde böyle yaramazlık yapmasın siz oynayın sevin vakit geçirin çıkmak için yapıyor kerata çıkarın sizde ama sizinle oynamasını sağlayın mesela o topla kendisi değil sizinle birlikte oynasın kendisi oynarsa ilgiyi keser ama birlikte oynarsanız size de güvenir eğlendiğinde daha çok size ilgi duyar
Sorun olmaz neden olsun ki?uyurken benim odamda dursa bir sıkıntı olmaz değil mi ?
bilmem kulaktan kulağa giden bilgiler işte bilirsinizSorun olmaz neden olsun ki?
Herhangi bir sorun olmaz [emoji6]bilmem kulaktan kulağa giden bilgiler işte bilirsiniz![]()
teşekkürler iyi akşamlarHerhangi bir sorun olmaz [emoji6]
Sağolun hayırlı akşamlar [emoji4]teşekkürler iyi akşamlar
Sizde onunla ilgilenin mesela kafesinde böyle yaramazlık yapmasın siz oynayın sevin vakit geçirin çıkmak için yapıyor kerata çıkarın sizde ama sizinle oynamasını sağlayın mesela o topla kendisi değil sizinle birlikte oynasın kendisi oynarsa ilgiyi keser ama birlikte oynarsanız size de güvenir eğlendiğinde daha çok size ilgi duyar