oyuncak önerisi alabilir miyim ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilge.J
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bilge.J

Meraklı Üye
arkadaslar merhaba, muhabbet kuşumun biraz daha mutlu olmasi icin oyuncak onerileriniz var midir gorsel veya linkle atabilirseniz cok memnun olurum

Ona ait bir oyun alanı yapabilirsiniz. Çeşitli oyuncaklar yerleştirebilirsiniz örneğin merdiven,salıncak,zilli top vs.

beautibird hocam gercekten emeğiniz icin tesekkurler. bu tarz bir park aklimdan geçiyordu fakat agac turlerini henuz arastirma firsatim olmamisti. oncelikle hazir parklara bi bakayim icime sinerse siparis ederim. minik oğluşum her seyin en guzeline layık

tekrar merhaba. oğluma boyle bir park aldim. boncuklar tunekler renkliydi, rica ettim boyasiz yaptilar. bu ilk geldigi hali, ben temizledim ettim gaga tasini falan yerlestirdim suyunu koydum. sormak istedigim şey ise benim gozumden kaçan kuşa zarari dokunabilecek bir sey var mi bi bakar misiniz? alan biraz dar gibi ama zaten çocuğun yerde duracagini pek sanmıyorum, duracak olursa ona gore bir sey dusunurum genisletmeye calisirim.

tekrar merhaba. oğluma boyle bir park aldim. boncuklar tunekler renkliydi, rica ettim boyasiz yaptilar. bu ilk geldigi hali, ben temizledim ettim gaga tasini falan yerlestirdim suyunu koydum. sormak istedigim şey ise benim gozumden kaçan kuşa zarari dokunabilecek bir sey var mi bi bakar misiniz? alan biraz dar gibi ama zaten çocuğun yerde duracagini pek sanmıyorum, duracak olursa ona gore bir sey dusunurum genisletmeye calisirim.
Güle güle neşeyle kullansın yavrucak.
Ürün güzel,zararlı bir durum görmedim.
Ama şunu diyebilirim ki kuşunuz meraklı bir kuşsa merdivenlerin arasından geçmeye çalışabilir ve sıkışabilir zayıfsa geçer içinden herhalde.

Geri