E
Elif AKDOĞANOĞLU
Guest
Arkadaşlar piyasadaki birçok petshopta satılan ve ne yazık ki satıcıların iki kuruş kazanmak için güvenli olduğunu iddia ettiği bir sürü plastik oyuncak var. Bu oyuncaklar kuşlarımız için çok tehlikeli olabiliyor. Bugün annem evdeyken söz konusu oyuncağa Boncuk sıkışmış ve annem müdahale edip kurtarmasaydı şu an kuşumun kanadı kırılmış olabilirdi. Lütfen oyuncak alırken dikkatli olun, kuşlarınız için güvenli olduğuna emin olmadan oyuncak satın almayın.
Söz konusu oyuncağın resmi;

Nasıl başardıysa, Boncuk oyuncağın en altındaki yıldız şekilli parçaya gövdesini sıkıştırmış. Başıma gelince bilgilendirip konu hakkında tecrübesi olmayan arkadaşları uyarmak istedim. Çünkü bu oyuncaktan her yerde satılıyor, petshopların çoğunda görüyorum. Oyuncak seçimine çok dikkat etmek gerek.
Söz konusu oyuncağın resmi;

Nasıl başardıysa, Boncuk oyuncağın en altındaki yıldız şekilli parçaya gövdesini sıkıştırmış. Başıma gelince bilgilendirip konu hakkında tecrübesi olmayan arkadaşları uyarmak istedim. Çünkü bu oyuncaktan her yerde satılıyor, petshopların çoğunda görüyorum. Oyuncak seçimine çok dikkat etmek gerek.