Melih.S59
Onursal Üye
Hocam en son olarakta aldığınız tohumların isimlerini paylaşırmısınız ve şu konudaki mesajımı kontrol edebilirmisiniz? Bir sıkıntı gözüküyormu?
Konu içindeki mesaj 'İdeal Kilo Ne Olmalı?'
https://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/İdeal-kilo-ne-olmalı.82736/post-756775
Kuşunuzun kilosu konuya cevap yazan arkadaşların da dediği gibi normal. 35-40 gram arası normal kilo olarak biliniyor..Bazılarına göre ise 40-45 gram.Hocam bu markayı sadece n11 sitesinde bulabildim internet üzerinde önerebilceğiniz güvenilir satın alınacak yer mevcutmudur? Şimdi aldım ancak bölünmüş ürün vs yazıyor endişeliyim sahtelik durumundan.
Ak darı , Sarı darı, kızıl darı, Siyah darı, Aspur, Soyulmuş Yulaf, Soyulmuş Arpa . Ben aşağıda linkini vereceğim mağazadan aldım.Soru sor kısmından mağaza ile irtibat kurarak istediğiniz karışımı yaptırabilirsiniz. Aldığım tohumlardan ben memnunum.

SAĞLIKTARIM - n11.com
SAĞLIKTARIM mağazasının benzersiz ürün seçenekleri, fiyatları ve kampanyaları n11.com ile SAĞLIKTARIM mağazasında sizi bekliyor!
Röhnfried ürünleri seti bu mağazan aldım.

Diğer Kuş Sağlık & Bakım Ürünleri ve Fiyatları - n11
Kuş Sağlık & Bakım Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kuş Sağlık & Bakım Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.