Mezensim88
Yeni Üye
Merhaba arkadaslar.pakistan cift kuslarim var.bir yerde 2 yil olmadan onlarin ciftlesmeyecgini okudum dogru mu bu ? Su an bos yere mi bekliyorum bendekiler 10 aylik falan
kahraman bey sizce bizimkiler ne zaman evlendirme programındakilerin modundan çıkarlar.diğer çiftime de düzgün tertemiz yavruluklu kafes aldım.2 yaş olayını kim söyledi ise saçmalamışlar papağan soylarında geçerlidir bu durum muhabbet te her ne kadar papağan familyasına ait olsada muhabbetlerde geçerli değildir. muhabbet kuşlarımız 7 aylık olduktan sonra yetişkinliğe geçiş yaparlar ve çiftleşme için uygundurlar
kahraman bey sizce bizimkiler ne zaman evlendirme programındakilerin modundan çıkarlar.diğer çiftime de düzgün tertemiz yavruluklu kafes aldım.
eski mkonularımda var. resimleri bulunduğum pcden çok zor.fotograf işi 2 si çiftin dişisi de yuvalığa girip çıkıyorlar ssaklanbaç oynuyorlar.flört var ama gerisi yok bu hayvanların üremesi için dünya barışı mı olması lazım.kuşlarım 6 aylıktan fazlalar hepsi.nihal hanım kaç aylıktı kuşlarınız bi görsel paylaşın isterseniz
dünya barışını beklersen işimiz zoreski mkonularımda var. resimleri bulunduğum pcden çok zor.fotograf işi 2 si çiftin dişisi de yuvalığa girip çıkıyorlar ssaklanbaç oynuyorlar.flört var ama gerisi yok bu hayvanların üremesi için dünya barışı mı olması lazım.kuşlarım 6 aylıktan fazlalar hepsi.
2 kafesim var kahraman bey 2 si de yavruluklu dişileri bi yere erkekleri bi yere ayırıp haftada 2 e vitamini koyarım yada karışık vitamin var.dünya barışını beklersen işimiz zorkız naz evinden çıkamamış anlaşılan
nihal hanım ben size ayırma programı denemenizi tavsiye ederim. Bırakın erkek kafes te kalsın dişileri ayırın alın farklı kafes e ve doğal kızıştırıcı içerik kullanın. Mamalarında; tarçın- taze nane- keçiboynuzu tozu vs... gibi imkanınız varsa E vitamini alıp sularında takviye olarak da kullana bilirsiniz. haftada 2 gün kızıştırıcı içerikli mamalar ve haftada 2 gün sularına e vitamini takviyesi ile kuşlarınızı 15 gün ayrı tutun dişiler ayrı bir kafes te bir kalabilir ama erkek ler kendi üretim kafeslerinde tek kalsınlar sonra atın dişileri yanına gözle görülür fark olur. tabi bu işin en önemli kısmı sabır. Bırakın gençliklerinde doya doya flörtleşsinler çoluk çocuğa karıştımı durmak bilmezler
![]()