Papağanım durmadan bu sesi çıkartıyor 10 dakikadır

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omersrn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omersrn

Yeni Üye
Merhaba,

Video: https://streamable.com/vy6wtz

10 dakikadır bu sesi çıkartıyor hapşuruyor gibi geldi.
Gözü kamera yüzünden o şekilde kırmızı.

Anlayan arkadaşımız var mı?

Soluk borusuna bir şey mi kaçtı acaba ? Su içtikten sonra mı oldu ? Hala öyle ses yapıyor mu ?

Yazık yavruya ya üzüldüm kaybınız için. Solunumsal sıkıntı yaşadığının sinyalini vermiş. Su içerken veya yem yerken soluk borusuna kaçmış olabilir veyahut yabancı bir madde yemişse. Zehirlenme de olabilir tabiiki odada sigara dumanı parfüm sinek ilacı falan sıkılırsa bunlar zararlıdır.

Yazık yavruya ya üzüldüm kaybınız için. Solunumsal sıkıntı yaşadığının sinyalini vermiş. Su içerken veya yem yerken soluk borusuna kaçmış olabilir veyahut yabancı bir madde yemişse. Zehirlenme de olabilir tabiiki odada sigara dumanı parfüm sinek ilacı falan sıkılırsa bunlar zararlıdır.

Sigara içiliyordu ancak içerken cam açık oluyordu hep ve kafesin üstü yanları örtüyle kapatılıyordu ve camın önünde değildi. Bilmiyorum açıkçası. Bir anda oldu ve gece olduğu için pek bir şey yapamadım. :(

Sigara içiliyordu ancak içerken cam açık oluyordu hep ve kafesin üstü yanları örtüyle kapatılıyordu ve camın önünde değildi. Bilmiyorum açıkçası. Bir anda oldu ve gece olduğu için pek bir şey yapamadım. :(
Sigara kuşlar için ölümcül sonuç doğurabilir,akciğerlerinde yangıya boğulmaya sebep olabilir. Devamlı sigara içilmiş ise de bu da son raddeye geldiğinin bir göstergesi olabilir. Sigara zehirdir cam açık olsa bile kolay kolay uçup gitmez. Kuşun amfizem den dolayı ölmüş olması da ihtimal dahilinde.

Geri